Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Budgetexpert Cassandra Lindblom tipsar om bästa köpen på höstrean.Budgetexpert Cassandra Lindblom tipsar om bästa köpen på höstrean.Budgetexpert Cassandra Lindblom tipsar om bästa köpen på höstrean.
Budgetexpert Cassandra Lindblom tipsar om bästa köpen på höstrean.

Experten: ”Höstens bästa reaköp – trendiga, stilsäkra och tidlösa”

Budgetexperten Cassandra Lindblom har plockat ut de bästa köpen på höstrean just nu – som sätter stilribban högt resten av säsongen.

Vill du uppdatera höstgarderoben till en mindre peng? Damernas Världs budgetexpert Cassandra Lindblom listar de bästa köpen på rean just nu. 

LÄS OCKSÅ: Så uppdaterar du kontorsgarderoben – för under 600 kronor

1. Rutig kappa i kashmirmix

Rutigt är helrätt i höst och den långa silhuetten på kappan likaså. Den här höstkappan, signerad H&M, slår två flugor i en smäll och är dessutom gjord i lyxig kashmirmix som värmer under kalla höstdagar – riktigt bra reafynd. Läs mer och köp här.

Rutig höstkappa från H&M.Rutig höstkappa från H&M.Rutig höstkappa från H&M.
Rutig höstkappa från H&M.

2. Ribbad beige klänning i velour

Mysiga klänningar hör till hösten till – passa på att klicka hem på rean! Den här beiga klänningen från Weekday går att både klä upp och klä ner och funkar lika bra till jobb som till helgbrunchen. Läs mer och köp här.

Beige klänning från Weekday i velour.Beige klänning från Weekday i velour.Beige klänning från Weekday i velour.
Beige klänning från Weekday i velour.

3. Vit knytblus – perfekt till kontoret 

Du har väl inte missat att 70-talslooken à la bibliotekarie är en av höstens absolut hetaste trender. En knytblus – som den här från Esprit – är ett av de viktigaste nyckelplaggen för att fixa looken i höst. Perfekt reafynd, med andra ord. Läs mer och köp här.

Vit knytblus från Esprit.Vit knytblus från Esprit.Vit knytblus från Esprit.
Vit knytblus från Esprit.

4. Spetsiga ankelboots med stilettklack

Passa på att fynda tidlösa kläder, skor och accessoarer på rea – som de här ankelbootsen från & Other Stories i äkta mocka. Stilren modell som funkar till alla tillfällen och som lär bli riktiga trotjänare i många år framöver. Läs mer och köp här.

Ankelboots med spetsig tå och stilettklack från & Other Stories.Ankelboots med spetsig tå och stilettklack från & Other Stories.Ankelboots med spetsig tå och stilettklack från & Other Stories.
Ankelboots med spetsig tå och stilettklack från & Other Stories.

5. Brun skinnkjol med knappar

Du har väl inte missat att skinn, gärna brunt, är en av höstens största trender. Den här kjolen från H&M prickar in alla rätt, midilängd, knäppning och brunt fuskskinn. Matcha med andra attribut i skinn eller bär till kontoret med ovan nämnd knytblus – ett riktigt stilsäkert reakap. Läs mer och köp här.

Brun skinnkjol med knappar fram från H&M.Brun skinnkjol med knappar fram från H&M.Brun skinnkjol med knappar fram från H&M.
Brun skinnkjol med knappar fram från H&M.

6. Midjeskärp i svart lack 

Att markera midjan är förmodligen det enklaste stylingknepet för att vinna flera trendpoäng i höst. Det här skärpet från Pieces är en riktig fullträff till reakap. Bär i midjan på klänningen, skjortan eller varför inte utanpå kappan? Läs mer och köp här. 

Midjeskärp i svart lack från Pieces.Midjeskärp i svart lack från Pieces.Midjeskärp i svart lack från Pieces.
Midjeskärp i svart lack från Pieces.

7. Fuskpäls i retrostil

Passa på att klicka hem en fuskpäls inför höstens och vinter kallare dagar – extra smart att göra det på rean. Den här fuskpälsen från & Other Stories är trendsäker i sin retrolook och smickrande med skärp i midjan. Dessutom är den på halva priset – ka-tjing! Läs mer och köp här.

Fuskpäls från & Other Stories.Fuskpäls från & Other Stories.Fuskpäls från & Other Stories.
Fuskpäls från & Other Stories.

8. Hårspänne från Nly Accessories

Ett av mina favoritfynd på rea är små, roliga trenddetaljer som piffar upp en vanlig vardagslook – liksom det här hårspännet från Nly Accessories. Det blir ditt till priset av en mellankaffe. Läs mer och köp här.

Hårspänne från Nly Accessories.Hårspänne från Nly Accessories.Hårspänne från Nly Accessories.
Hårspänne från Nly Accessories.

9. Handväska från Baum und Pferdgarten

En skicklig fyndare vet att det finns stor chans att klicka hem design till ett väsentligt lägre pris när det vankas rea. Den här väskan från Baum und Pferdgarten är ett klockrent exempel på det. En tidlös och snygg handväska, som passar till allt, för en bråkdel av originalpriset. Läs mer och köp här.

Handväska från Baum und Pferdgarten.Handväska från Baum und Pferdgarten.Handväska från Baum und Pferdgarten.
Handväska från Baum und Pferdgarten.

10. Svarta kostymbyxor med en tvist

Svarta kostymbyxor går det inte att ha för många av – tycker jag, åtminstone. Däremot gillar jag när de är uppdaterade med en trenddetalj, som de här från Twist & Tango. Dragkedjan ger det lilla extra! Läs mer och köp här.

Svarta kostymbyxor från Twist & Tango.Svarta kostymbyxor från Twist & Tango.Svarta kostymbyxor från Twist & Tango.
Svarta kostymbyxor från Twist & Tango.

11. Svarta chunky sneakers

Än har vi inte tröttnat på den bekväma trenden chunky sneakers. Investera i de här godingarna från Minimarkets samarbete med Åhléns till halva priset och låt dina fötter tacka dig senare! Läs mer och köp här.

Svarta chunky sneakers från Minimarket x Åhléns.Svarta chunky sneakers från Minimarket x Åhléns.Svarta chunky sneakers från Minimarket x Åhléns.
Svarta chunky sneakers från Minimarket x Åhléns.

LÄS MER: Höstens snyggaste kappor till budgetpris – expertens bästa val