Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Höstmode: 10 bästa köpen i trendfärgen rosa

Hetast färgklick i höst? Rosa! I alla nyanser. Damernas Värld har valt ut de allra bästa köpen i trendfärgen som finns i butik just nu. I Damernas Värld nr 10 (som du kan köpa i vår DV Shop om du inte redan har den) finns ett helt modereportage med temat rosa där DV visar hur du bär upp trenden. 

Rosa rock från DKNY/Net-a-porter.com, 6896 kr
Söt kappa från Sisley/Zalando.se, 1295 kr
Fluffigt pastellrosa kappa från Topshop, 923 kr
MC-modell-inspirerad jacka från MSGM/Nelly.com, 2995 kr

Stickad rosa tröja från Cheap Monday/Nelly.com, 599 kr
Kabelstickad tröja från Topshop, 394 kr

Chiffongblus från H&M, 249 kr.
Blus från Bik Bok, 249 kr. 

Pumps från KG Kurt Geiger/Asos.com, 1170 kr
Pumps från River Island, 520 kr

PS. Svenska Jolli Times kreativa och stilfulla klockor är riktiga färgbomber. Klockorna finns i tio olika färger som kan plockas isär och sättas ihop efter smak och humör för dagen. Vanligtvis kommer Jolli Time i set om två färger, men Damernas Värld har skapat sin egen klocka i en kombination av tre tidlösa färger: grått, svart och rosa. Ni hittar den i vår DV-shop HÄR.PS. Svenska Jolli Times kreativa och stilfulla klockor är riktiga färgbomber. Klockorna finns i tio olika färger som kan plockas isär och sättas ihop efter smak och humör för dagen. Vanligtvis kommer Jolli Time i set om två färger, men Damernas Värld har skapat sin egen klocka i en kombination av tre tidlösa färger: grått, svart och rosa. Ni hittar den i vår DV-shop HÄR.PS. Svenska Jolli Times kreativa och stilfulla klockor är riktiga färgbomber. Klockorna finns i tio olika färger som kan plockas isär och sättas ihop efter smak och humör för dagen. Vanligtvis kommer Jolli Time i set om två färger, men Damernas Värld har skapat sin egen klocka i en kombination av tre tidlösa färger: grått, svart och rosa. Ni hittar den i vår DV-shop HÄR.
PS. Svenska Jolli Times kreativa och stilfulla klockor är riktiga färgbomber. Klockorna finns i tio olika färger som kan plockas isär och sättas ihop efter smak och humör för dagen. Vanligtvis kommer Jolli Time i set om två färger, men Damernas Värld har skapat sin egen klocka i en kombination av tre tidlösa färger: grått, svart och rosa. Ni hittar den i vår DV-shop HÄR.