Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Höstmysig look vald av chefredaktören

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Efter en hektisk modevecka tar jag en höstpromenad under helgen i en skön rock, bekväma byxor, en rosa färgklick och skor som ger lite kräm till en i övrigt avslappnat snygg look.

Ullrock från Carin Wester

En rymlig mysig höstrock som jag kan ”underbygga” med fler lager ju kyligare hösten blir. Med de fina sluttande axlarna och rymden i rocken så blir det här en bra höstkompis i många år framöver. Mer info – köp här (länk till Åhléns). 

Virkad rosa skjorta från Arket

Jag har blivit mycket förtjust i virkat, det är dessutom en trend vi sett mycket i av i sommar - och som vi gärna tar med in i hösten. I rosa blir denna struktur väldigt effektfull och detaljen med fickorna gillar jag skarpt.  Mer info – köp här (länk till Arket).

Seamless bh från Arket

En fin beige bh vill jag ha - och den får gärna synas lite under plaggen, det har jag absolut inget problem med. Denna färg tycker jag överglänser både svart och vitt so underklädesfärg och just den här modellens sömlöshet är tjusig. Mer info – köp här (länk till Arket).

Svarta ullbyxor med veck från Cos

Till den rosa tröjan vore beige otroligt snyggt, men just i dag vill jag ändå bära svart. Exakt den här byxan med hög midja och vida ben är den byxan jag satsar på i höst. Mer info – köp här (länk till Cos).

 

Veganska cowboyboots från Monki

 

Cowboyboots är givna i min garderob – men de får gärna vara en slät variant sm dessa. Jag tycker detta är en så bra sko, för den är rejäl och bekväm med låg stabil klack, men den har mer attityd än de flesta andra skor. De GÖR något med din look helt enkelt. Ett måste för mig! Mer info – köp här (länk till Monki)

LÄS ÄVEN Chunky loafers är höstens sko - Damernas Värld listar bästa köpen just nu