Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Hotspots favoriter

Vi ställde några frågor tillKarolina Skande, moderedaktör på Rodeo om modeveckans ljuspunkter. Vilken var enligt dig den bästa visningen?"Det kan jag svara på utan att blinka. Rodebjer! Den var allt jag gått och längtat efter utan att själv veta om det. Efter alla säsonger av trasigt, kort-kort, rockigt och slitet var det som balsam för själen att se en så vacker, vuxen, välgjord och sofistikerad kollektion."

Hittade du något plagg som du bara måste ha?"Ja, hela Rodebjerkollektionen då... En av de sladdriga blusarna med läppstiftstryck från Back, Carin Westers sladdriga sidenbyxor med slits...  Whyred stickade tröjor och klänningar i Lurexliknande  material. Ja du, det blir en dyr vår kan jag väl konstatera redan nu."

Vilket plagg/accessoar tror du kommer att synas på var och varannan tjej under våren och sommar 2011?"Sladdriga vida byxor och sen någon längre klänning/skjorta/kappa, tröja över, en smal men ändå sladdrig silhuett. Så tror jag att "alla" kommer att vilja se ut våren 2011. Accessoarer, kolla in Rodebjers smycken!"

Vem tycker du var snyggast klädd på modeveckan?"Jag kan omöjligt ge er bara ett namn! Columbine Smille, Lisa Corneliusson, Marcella Mravec, Hanneli Mustaparta, Agnes Braunerhielm, Emelie Johansson. Äh, för att göra det enkelt, vem som helst på första raden på valfri visning."

Av: Emma Sundh & Johanna Ewerbring