Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Intervju: Stilsäker bloggare

Ebba von Sydow, 29 år, har en lång karriär i modebranschen och är nu aktuell som programledare och redaktör för Det kungliga bröllopet i SVT1. Genom sin blogg har hon i flera år förmedlat modekunskaper och etablerat sig som en stilsäker spelare på den svenska modescenen. 

Hur skulle du själv beskriva din stil?"Jag älskar att hålla koll på senaste nytt och kommande trender, men i min egen garderob undviker jag de värsta trenderna. Jag kör ganska klassiskt i grunden, mycket basplagg, mycket svart, mycket Acne, Filippa K och Dagmar. Jag försöker välja kvalitet framför kvantitet!" 

Vilket plagg kännetecknar bäst din stil?"Oj, vad svårt. Men då säger jag nog en riktigt schyst, enfärgad finstickad tröja i svart... " 

Vad eller vem ger dig stilinspiration?"För egen del inspireras jag av Stella McCartney, Chloë Sevigny och Gwyneth Paltrow." 

Vilka är nyckelplaggen i din garderob i vår?"Stora smycken à la Lanvin, färgstarka etnoinspirerade mönster. Mycket jeans, en tunn, fint sliten jeansskjorta och ett par riktigt tunna sidenshorts med hög midja." 

Ebba von Sydows blogg kan du läsa på: http://www.detkungligabrollopet.nu/ebbasblogg/

Vill du veta mer om Ebba von Sydow? I "Det visste du inte om" i Damernas Värld berättar hon om sin starka tävlingsinstinkt.