Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Isabella Löwengrip och Stylein släpper kollektion med Ellos – se plaggen här

Tidlöst med en modern touch – och med fokus på ett brett storleksspann. Så kan Styleins och Isabella Löwengrips kollektion för Ellos sammanfattas, som släpps den 4 september exklusivt online. Här är allt du vill veta!

Samarbetskollektionen mellan Stylein, Isabella Löwengrip och Ellos strålar samman det bästa av tre världar: modern minimalism, stilrena passformer och ett brett storleksspektrum (från XS till XXXL)

– Det var viktigt för mig att det skulle finnas en storlek för alla, säger Isabella Löwengrip. Prisklassen är även den tillgänglig: från 499 till 2699 kronor, över 30 procent mindre än vad Styleins egna kollektioner vanligtvis kostar.

LÄS OCKSÅ: 14 plagg att investera i för en komplett basgarderob (steg för steg!)

Nyckelplaggen är riktiga garderobsklassiker med en modern och feminin touch. Ett exempel är den lätt utsvängda kontorsbyxan med skräddarsydd passform som kommer i tre olika basfärger, och med en matchande kavaj. Kashmirblandningar är genomgående material. Minimalistiska linnen och kjolar med lätt assymetriska drag kommer i de moderna höstfärgerna silver och djup burgundy. Men det riktiga statementplagget i kollektionen är en kappa i ullblandning, som var viktig att sätta enligt Elin Alemdar, designer och grundare av Stylein.

– Kappan var det svåraste att sätta, den är tongivande och avgörande för kollektionen. Jag är glad att vi inte fegade ur utan fick fram en supervass kappa som från början skulle släppas i en färg, men som vi sedan bestämde oss för att satsa på tre, säger Elin Alemdar till Damernas Värld.

Mockakjol, scarf av kashmirmix, kappa av ullmix, klänning av crêpe, tröja av kashmirmix.Mockakjol, scarf av kashmirmix, kappa av ullmix, klänning av crêpe, tröja av kashmirmix.Mockakjol, scarf av kashmirmix, kappa av ullmix, klänning av crêpe, tröja av kashmirmix.
Mockakjol, scarf av kashmirmix, kappa av ullmix, klänning av crêpe, tröja av kashmirmix.

Hela kollektionen hittar du hos Ellos den 4 september.

Den moderna kvinnan mitt i livet är kollektionens musa: hon ska kunna känna sig snygg och bekväm vare sig hon springer ärenden på stan eller hämtar barn på förskolan. Även Isabella Löwengrips händelserika vardag har varit en stor inspirationskälla.

– Kollektionen kommer inte gå ur tiden utan man kommer kunna plocka fram kläderna år efter år, säger Isabella Löwengrip.

LÄS MER: Stickade tröjor med det lilla extra – här är höstens bästa köp

T.v.: Looks ur kollektionen. T.h:. Ulrika Sjövall, designchef på Ellos, Isabella Löwengrip, Elin Alemdar.T.v.: Looks ur kollektionen. T.h:. Ulrika Sjövall, designchef på Ellos, Isabella Löwengrip, Elin Alemdar.T.v.: Looks ur kollektionen. T.h:. Ulrika Sjövall, designchef på Ellos, Isabella Löwengrip, Elin Alemdar.
T.v.: Looks ur kollektionen. T.h:. Ulrika Sjövall, designchef på Ellos, Isabella Löwengrip, Elin Alemdar.

... Och det bästa av allt? Tack vare samarbetet har designern Elin Alemdar bestämt sig för att satsa på ett bredare storleksspann för egna märket Stylein. Snart kommer bassortimentet Stylein Classics bestå av plagg från storlek XXS-XXL.

– Ellos gav oss ett uppvaknande, eftersom de är väldigt bra på större storlekar, vilket vi inte varit på Stylein hittills. Nu är det dags att ändra på det!, avslutar Elin.

Här hittar du alla plagg från Isabella Löwengrip x Stylein x Ellos!

Fem handplockade DV-favoriter ur kollektionen:

Kostymbyxor av crêpe, linne av polyester, kjol av polyester, kavaj av crêpe.

LÄS MER: Styla dina basplagg stilsäkert i höst – tre enkla och tidlösa outfits