Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Jennifer Aniston, 53, känner sig bättre än någonsin.Jennifer Aniston, 53, känner sig bättre än någonsin.Jennifer Aniston, 53, känner sig bättre än någonsin.
1 AV 2
Berättar att hon äntligen känner sig fri
2 AV 2
Jennifer Aniston, 53, känner sig bättre än någonsin.
Foto: James Devaney / GC Images/ Getty

Jennifer Aniston om det avklädda omslaget: ”Jag har inget att dölja längre"

Jennifer Aniston har inget att dölja. Nu pryder Hollywood-stjärnan omslaget av magasinet Allure i en avklädd 90-talslook. Och hon känner sig bättre än någonsin, berättar hon.

Jennifer Aniston är 53 och känner sig äntligen fri. Skådespelerskan, som självsäkert poserar på decembernumret av Allure i en ikonisk (och minimal) bikini från Chanel, säger i intervjun att hon har ett nytt tankesätt kring åldrande.

– Jag mår bäst i den jag är i dag, bättre än jag någonsin gjort i 20- eller 30-årsåldern, eller i 40-årsåldern.

https://www.instagram.com/p/Ckvdv_YLEjc/?hidecaption=true

Den vågade omslagslooken består av en minimal Chanel-topp som gjordes känd av supermodellerna Eva Herzigova och Stella Tennant 1996, och är stylad med stringtrosa från Guccis vårkollektion 1997 och kjol från Saint Laurent. 

Eva Herzigova och Stella Tennant i den ikoniska bikinitoppen våren 1996 hos Chanel.Eva Herzigova och Stella Tennant i den ikoniska bikinitoppen våren 1996 hos Chanel.Eva Herzigova och Stella Tennant i den ikoniska bikinitoppen våren 1996 hos Chanel.
Eva Herzigova och Stella Tennant i den ikoniska bikinitoppen våren 1996 hos Chanel. Foto: Steve Wood/TT TIDNINGSBYRÅN
https://www.instagram.com/p/CkvfMfiL2tE/?hidecaption=true

Vi får också se Jennifer i en svart klänning från Aisling Camps som är helt utskuren på sidorna och avslöjar hennes bara ben och rygg. Den nakna framsidan täcks av hennes välberömda hår. 

https://www.instagram.com/p/Ckvg3hYL1rK/

Jennifers hund Chesterfield fick vara med och posera framför kamerorna. På bilden rockar skådespelerskan en metallisk behå-topp från Isa Boulder, ett par låga byxor från Balmain och ett brett vintage-bälte från Dior. Även detta en look som andas sexigt 90-tal. 

https://www.instagram.com/p/CkvjtoiL4lq/

I den utlämnande intervjun berättar stjärnan också för första gången om sin utmanande IVF-resa och att hon försökte bli gravid under flera år. 

– Alla år och år av spekulationer... Det var verkligen tufft. Jag gick igenom IVF och satsade allt på det. Men här är jag i dag. Skeppet har seglat, säger hon. 

Hon bemöter också de tusentals rykten om att ex-männen, Brad Pitt och Justin Theroux, lämnat henne på grund av att hon inte blev med barn. 

– Det är absoluta lögner. Jag har inget att dölja längre. 

LÄS MER: Trenden: Mogna modeller tar över omslagen 

LÄS MER: Oigenkännlig Kim Kardashian siktar på att välta internet – igen