Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Jenny Grettve öppnar butiker i Skåne

Som vi berättat tidigare här på Damernas.se så är Jenny Grettve ett riktigt proffs på att anordna gerillavisningar. Hon har visat upp sina två senaste kollektioner på Stockholms gator, mitt bland alla shoppande människor. Senast gick modellerna från Regeringsgatan till Berzelii Park till tonerna av klassisk musik. Hennes vår- och sommarkollektion var nämligen inspirerad av kompositören Clara Schumann.

Nu i höst är det dags för Jenny Grettve att ta nästa steg. Hon öppnar nämligen upp två stycken pop up-butiker i sina gamla hemtrakter, Lund och Malmö. Den 3 oktober 2012 slår hon upp dörrarna till sin butik på Kungsgatan i Lund. Dagen därpå, den 4 oktober 2012, är det sedan invigning för Malmö-butiken på Spirit Stories

– Det känns extra roligt att få ge min gamla hemstad Lund mode på hög nivå, då staden precis som många andra mindre städer helt tömts på kvalitativa kläder, säger Jenny Grettve i ett pressmeddelande. 

Under de båda premiärkvällarna kommer det att bjudas på fest med mode och musik i fokus. Butikerna håller öppet under begränsad tid. 

Läs mer om Jenny Grettve och hennes design här!