Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Se alla Jennifer Lopez tre magiska bröllopsklänningar på bröllopet med Ben Affleck.
Se alla Jennifer Lopez tre magiska bröllopsklänningar på bröllopet med Ben Affleck.
Se alla Jennifer Lopez tre magiska bröllopsklänningar på bröllopet med Ben Affleck.
Se alla Jennifer Lopez tre magiska bröllopsklänningar på bröllopet med Ben Affleck. Foto: RUBA / TT NYHETSBYRÅN

J.Lo:s tre brudklänningar från Ralph Lauren – detalj för detalj

Det blev en trestegsraket när Jennifer Lopez och Ben Affleck sa ja till varandra för andra gången (de gifte sig först i Las Vegas). J.Lo bar inte mindre än tre brudklänningar, alla signerade Ralph Lauren – och alla andlöst vackra. Vi lyfter på slöjan till alla looks.

Svårt att välja bröllopsklänning? Du är i gott sällskap! När superstjärnan Jennifer Lopez, 53, gifte sig med kärleken Ben Affleck, 50, struntade hon helt enkelt i att välja – och bar alla sina tre favoriter i tur och ordning. 

Hollywoodparet gifte sig först i Las Vegas i juli, men det var i lördags de firade sitt stora bröllop under en hel helg i sin lyxvilla i Riceboro, Georgia.

Jennifer Lopez bar en magnifik slöja på bröllop Foto: RUBA / TT NYHETSBYRÅN

Enligt uppgift ska Lopez ha haft en väldigt tydlig bild av vad hon önskade, och under de senaste dagarna har hon lyft lite på (brud)slöjan för att fansen ska få en glimt av festligheterna – och de fantastiska klänningarna hon bar.

J.Lo:s första brudklänning – 500 meter tyg

https://www.instagram.com/p/Chnoi6Sg0t9/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7922236d-5e7d-4ca0-954f-9b76aab86068

Ralph Lauren hade skräddarsytt tre otroliga looks specifikt för Jennifer (som av en händelse är aktuell med filmen Marry me) och till den första, som hon bar vid vigselceremonin gick det åt över 1 000 tygservetter och 500 meter tyg som rynkats till ett magnifikt släp. Till klänningen bar stjärnan en brudslöja som aldrig ville ta slut (vi har sett drönarbilderna).

Ralph Lauren-klänningen som Jennifer Lopez bar under vigseln med Ben Affleck hade ett magnifikt släp. Foto: RUBA / TT NYHETSBYRÅN

 

Ben Affleck matchade sin brud med en klassisk vit frackkavaj till svarta byxor och fluga, från Ralph Lauren Couture. Även brudparets respektive barn bar Ralph Lauren.

Kärleken är vacker. Kärleken är godhjärtad. Och, visar det sig, kärleken är tålmodig. 20 år tålmodig

J.Lo:s andra brudkänning – en kaskad av pärlor

https://www.instagram.com/p/ChnpPrGrRJC/

Efter vigseln bjöd paret in familj och vänner, som alla bar vitt dagen till ära, på cocktails inför bröllopsmiddagen och festen. Under kvällen bar bruden ytterligare två utsökta Lauren-skapelser, varav den ena pryddes av kaskader av pärlor och detaljer i Swarovskikristall. Det ska ha tagit 700 timmar för de 30 skräddare som arbetade med klänningen att genomföra broderierna.

Skissen och resultatet. Ralph Lauren stod även för Jennifer Lopez andra brudklänning under bröllopet med Ben Affleck. Foto: RUBA / TT NYHETSBYRÅN

J.Lo:s tredje brudklänning – drömmiga kristaller

https://www.instagram.com/p/ChnNlwnpr7Q/?utm_source=ig_embed&ig_rid=aa157d27-a35a-4241-9f60-5a3dc546438e

Alla goda ting är tre, tycks Jennifer Lopez ha tänkt när hon planerade sitt bröllop. Därför bytte hon under festligheterna om till en tredje magisk look: en halterneckklänning med skir huva och nyckelhålsringning prydd med Swarovskikristaller. 

Så skapades Jennifer Lopez bröllopsklänningar

Modehuset Ralph Lauren, som stod bakom alla Jennifers looks under bröllopet, har delat med sig av hur hantverket bakom drömklänningarna ser ut. En fascinerande dokumentation av mästare i arbete.

https://www.youtube.com/watch?v=-XxMk2eHfsQ&t=25s

 

Och snipp snapp snut, så var sagobröllopet slut. Men stjärnornas kärlekssaga, som ju faktiskt började för över 20 år sedan, fortsätter. Och kanske är det inte så konstigt att de ville slå på stort den här gången. Deras allra första bröllop, som var planerat att gå av stapeln redan 2003, sköts upp eftersom paret upplevde att den massiva mediebevakningen blev för påfrestande. Ett år senare separerade de och resten är, som man säger, historia.

Men, som Jennifer skriver i sitt nyhetsbrev OntheJLo: 

”Kärleken är vacker. Kärleken är godhjärtad. Och, visar det sig, kärleken är tålmodig. 20 år tålmodig.”

LÄS MER: Allt om Kourtney Kardashians korsettklänning från italienska bröllopet

LÄS MER: Vackra bröllopsklänningar i olika stilar (och så väljer du rätt modell för dig!)