Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Johan Lindeberg återvänder till J.Lindeberg

J.Lindebergs grundare Johan Lindeberg återvänder till märket som Creative Consultant.

När Johan Lindeberg grundade J.Lindeberg 1996 var det med en vision att utmana etablissemanget i golf- och modeindustrin. Ett koncept som snabbt fick fäste på den svenska modescenen och som kom att bli Johans fokus i elva år. 2007 valde han att lämna märket och gå vidare mot nya äventyr – på vägar som nu åter korsas med J.Lindebergs.

“Jag har sett företaget växa och utvecklas de senaste åren och var väldigt tacksam över att Stefan tog initiativet till min återkomst. Självklart var beslutet att återuppta en gammal relation inte lätt, men ju mer vi pratade desto mer rätt kändes det. Min dotter Blue sa till och med det till mig i somras när vi passerade huvudkontoret och den stora skylten med mitt namn på; ”jag tycker du ska göra det”.

Nu har tiden blivit mogen att lägga ihop våra individuella erfarenheter för att ta J.Lindeberg till nästa fas som en stark internationell röst” säger Johan Lindeberg om återkomsten till J.Lindeberg.

Vi kan inte annat än hålla med om att det ska bli spännande att följa Johan och märkets gemensamma resa mot nya framgångar!

Foto: Kat Irlin