Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Johnny Coca blir kreativ chef för Mulberry

Designern Johnny Coca, har i dagarna börjat sin nya tjänst som kreativ chef på brittiska modehuset Mulberry. Han efterträder Emma Hill som slutade tjänsten i juni i fjol.

Foto: David Bailey

Företrädaren Emma Hill slutade i fjol efter sex år på posten. Johnny har en utbildning inom konst, arkitekt och design. Han har tidigare jobbat på Louis Vuitton och nu senast på franska modehuset Celiné, där han har visat på utmärkt arbete. Han har också undervisat i modeskolan på Central Saint Martins i London. På Mulberry kommer han ha ansvar för kategorierna kvinna, manliga accessoarer, skor och mjuka accessoarer.

Johnny Coca ser fram emot den nya utmaningen och säger i ett pressmeddelande:

”Jag är så glad för att äntligen börja min resa på Mulberry och det är med stor entusiasm jag går in i rollen som kreativ chef. Jag är stolt över att dela min vision med det kreativa temat i London men det är också viktigt för mig att spendera så mycket tid som möjligt på The Rookery och the Willows och våra fabriker i Somerset, för att de är hjärtat av våra märken och medarbetarna själen av våra produkter. Det är en stor ära för mig att arbeta tillsammans med detta team och att få vara med och starta ett nytt kapitel i Mulberrys historia”.

Foto: David Bailey