Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

En jumpsuit är räddaren i nöden när du vill vara lite elegant hemma.En jumpsuit är räddaren i nöden när du vill vara lite elegant hemma.En jumpsuit är räddaren i nöden när du vill vara lite elegant hemma.
En jumpsuit är räddaren i nöden när du vill vara lite elegant hemma. Foto: Sanna Dahlén

Så stylar du jumpsuiten bekvämt och stilsäkert till hemmakontoret

Vill du klä upp dig hemma? En jumpsuit är ett perfekt plagg som både är bekvämt och lättstylat. På med klackar om du vill känna dig lite festligare eller bär med sneakers för en elegant avslappnad look – Damernas Värld visar hur.

Jumpsuiten är ett smart plagg som kan vara både avslappnat och festfint. Dessutom är det världens mest lättstylade plagg när tiden är knapp. Damernas Världs modeexpert Emilia Klang visar hur du bär den med bravur oavsett om du hänger på hemmakontoret eller på en fest.

LÄS OCKSÅ: Så stylar du scarfen i vår på 3 stilsäkra sätt

Rosa jumpsuit på Roksandas SS20-visning.Rosa jumpsuit på Roksandas SS20-visning.Rosa jumpsuit på Roksandas SS20-visning.
Rosa jumpsuit på Roksandas SS20-visning. Foto: Jason LLoyd Evans

Stylisten: ”Därför älskar vi jumpsuiten”

• En jumpsuit kan tyckas vara ett svårt plagg, men i ett tyg som inte är för tunt, eller en silhuett som inte är för tight är det ett väldigt smickrande plagg.

• Betrakta den som en klänning: Ett plagg och du är klar!

• Med klackar blir en jumpsuit festligt moderiktig, med platta skor elegant avslappnad. 

LÄS OCKSÅ: Chefredaktören: ”Så bär jag jeans på elegant 70-talsvis i vår”

1. Rosa jumpsuit från Arket

Tjusigt rosa jumpsuit i dressad modell och lös passform från Arket. Matcha med ett par loafers för vårens stiligaste look. Läs mer och köp här.

Rosa jumpsuit från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Rosa jumpsuit från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Rosa jumpsuit från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Rosa jumpsuit från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

2. Brun jumpsuit till budgetpris från H&M

Ankellång jumpsuit från H&M till budgetpris. Tidlös design som du kan plocka fram år efter år. Pluspoäng för markerande bälte i midjan. Läs mer och köp här.

Jumpsuit från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Jumpsuit från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Jumpsuit från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Jumpsuit från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

3. Beige jumpsuit från Gestuz

Beige jumpsuit från Gestuz med smickrande skärp i midjan och bekväm dragkedja samt snygga (och praktiska!) fickor. Läs mer och köp här.

Jumpsuit från Gestuz. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Jumpsuit från Gestuz. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Jumpsuit från Gestuz. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Jumpsuit från Gestuz. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

4. Vit jumpsuit från Second Female

Krispigt vit och vårig jumpsuit från Second Female i lös passform som passar perfekt en varm sommardag – eller varför inte på hemmakontoret? Läs mer och köp här.

Jumpsuit från Second Female. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Jumpsuit från Second Female. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Jumpsuit från Second Female. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Jumpsuit från Second Female. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Styla jumpsuiten med klackar för en festligare look. På bilden: rosa jumpsuit från House of Holland SS20.Styla jumpsuiten med klackar för en festligare look. På bilden: rosa jumpsuit från House of Holland SS20.Styla jumpsuiten med klackar för en festligare look. På bilden: rosa jumpsuit från House of Holland SS20.
Styla jumpsuiten med klackar för en festligare look. På bilden: rosa jumpsuit från House of Holland SS20. Foto: Jason LLoyd Evans
Jumpsuit i batik från Alberta Ferretti SS20 stylad avslappnat med sandaler.Jumpsuit i batik från Alberta Ferretti SS20 stylad avslappnat med sandaler.Jumpsuit i batik från Alberta Ferretti SS20 stylad avslappnat med sandaler.
Jumpsuit i batik från Alberta Ferretti SS20 stylad avslappnat med sandaler. Foto: Jason LLoyd Evans