Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Se första kampanjbilderna på H&Ms designsamarbete med Kenzo

Den tredje november kommer det hypade designsamarbetet mellan H&M och Kenzo ut i butik och online, men redan nu kan du se de första filmerna och kampanjbilderna på samarbetet. Så spännande!

Foto: D

I våras avslöjade H&M att deras designsamarbete 2016 blir med franska Kenzo. Kläderna och accessoarerna släpps i butik i november, men redan nu kan du tjuvkika på delar av kollektionen – via filmer och kampanjbilder som H&M släppt.

Foto: D

Bakom de nya bilderna står den legendariska mode- och musikfotografen Jean-Paul Goude. Kampanjen frontas av sju mode-, musik- och konstpersonligheter samt aktivister, däribland modellen Imam Abdulmajid och rapparna Chance The Rapper och Suboi.

Jean-Paul Goudes karaktäristiska stil, med bilder som skärs itu och sätts ihop igen för hand, präglar kampanjen och fångar kollektionens energi.

Foto: D

Bakom kampanjfilmerna står den svenske regissören Max Vitali. I samband med att kampanjen släpps globalt kommer även bilder och filmer på de resterande ambassadörerna i kampanjen dyka upp, där hittar man skådespelerskorna Rosario Dawson och Chloë Sevigny samt artisterna Ryuichi Sakamoto och Xiuhtezcatl Martinez. Kollektionen kommer att säljas i över 250 utvalda H&M-butiker världen över, samt online, med start den 3 november 2016.

[adSpace placement="manual"]

Se filmerna från KENZO x H&M här:

https://youtu.be/C63YZtMLy6Q?width=640&height=360&frameborder=0&allowfullscreen=allowfullscreenhttps://youtu.be/D3kO4Iz65tU?width=640&height=360&frameborder=0&allowfullscreen=allowfullscreenhttps://youtu.be/tuxt5ZkdEHU?width=640&height=360&frameborder=0&allowfullscreen=allowfullscreenhttps://youtu.be/gROQ4RYDNps?width=640&height=360&frameborder=0&allowfullscreen=allowfullscreen