Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Tidlösa kashmir-plagg att hålla koll på under rean

Kashmir är ett favoritmaterial och extra kul att fynda under Black Week och Black Friday – här är 12 kashmirplagg att hålla koll på under rean! 

Kan man hitta snygga kashmirtröjor och andra kläder i kashmir på rea? Absolut! Fyll på basgarderoben med lyxiga och tidlösa kashmirplagg som du kan äga länge. På årets stora rea finns det en uppsjö av klassiska fynd i form av olika plagg i kashmir. 

1. Kashmirkofta från Soft Goat

Härlig kofta i oversizemodell som finns i flera färger. Tillverkad av 100% kashmir. Den här sveper vi gärna in oss i under vintern! Mer info och köp här (länk till Softgoat). 

2. Kashmirtröja från Filippa K

Avslappnad och trendig kashmirtröja med öppning vid axel och rygg. Mer info och köp här (länk till Filippa K) 

3.  Lång kashmirkardigan från Soft Goat

Soft Goat har en mängd kashmirplagg som vi hoppas få se på rean. Den här långa kardiganklänningen finns i flera färger och går att använda lager på lager eller som den är. Mer info och köp här (länk till Soft Goat)

4. Basker från Lisa Yang 

Baskern är trendigare än nånsin i vinter – här är en snygg i kashmir från Lisa Yang. Mer info och köp här (länk till Wakakuu).  

5. Beige tröja från Lexington

Foto: Gina Mannberg

Tidlös tröja i kashmir- och bomullsmix från Lexington. Matcha till kjol eller dressade byxor. Mer info och köp här (länk till Åhléns).

6. Kashmirmössa från Filippa K 

Innan du vet ordet av är vintern och kylan är igen. Den här kashmirmössan från Filippa K får gärna hålla oss varma när mörkret faller. Mer info och köp här (länk till Åhléns).

7. Kashmirklänning från Soft Goat

Kashmirtröjan är en klassiker – låt kashmirklänningen bli detsamma. Den här klänningen från Soft Goat i tidlös design är en självklar garderobsfavorit. Finns i flera färger. Mer info och köp här (länk till Soft Goat).

8. Kimonotröja från Davida Cashmere

Davida Cashmere bjuder på både tidlös design och kvalitativ kashmir. Under årets rea hoppas vi på denna härliga tröja i kimono-stil. Mer info och köp här (länk till Boozt). 

9. Halsduk i kashmir från Burberry 

Snacka om tidlös! En varm och härlig halsduk i klassiska Burberryrutan är aldrig fel. Och extra kul när den är på rea! Mer info och köp här (länk till Miinto).

10. Stickad tröja i kashmir från H&M 

En ribbstickad tröja i mjuk kashmir. Tröjan har lätt nedhasad axel och lång ärm. Mer info och köp här (länk till H&M).

11. Poncho i kashmirmix

Poncho i ull- och kashmirmix från Part Two. Denna kommer i flera snygga färger. Så skön på hösten, men lika skön en svalare sommarkväll! Mer info och köp här (länk till Boozt). 

12. Kashmirkjol från MQ Marqet

Emelie knitted skirt är en stickad kashmirkjol från Stockh lm. Kjolen har elastiskt resårband i midjan och en kort slits snett fram. Längd som slutar mitt på vaden. Mer info och köp här (länk till MQ Marqet).

LÄS MER: Så tar du hand om dina plagg i kashmir 

LÄS MER: Modechefen: ”Tidlösa klassiker att hålla koll på under rean” 

LÄS MER: Snygga örhängen till festen – 15 utvalda köp