Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: The Mega Agency/IBL

Kate i svensk design under besöket i Stockholm – se otippade plagget här

Kate brukar vanligtvis klä sig i brittiska lyxmärken som Mulberry, Erdem och Alexander McQueen. Men under sitt besök i Sverige valde hertiginnan en helt annan linje och bar en tröja från ett svenskt märke – som förknippas med allt annat än kunglig glam.

Kate

 och William är just nu på statsbesök i Sverige för att stärka relationerna mellan Sverige och Storbritannien. Hertigparet har ett fullspäckat schema under sina dagar i Stockholm, där de bland annat ska träffa kronprinsessparet, statsminister Stefan Löfven och skådespelarna Alicia Vikander och Stellan Skargård.

LÄS MER: Alicia Vikander avslöjar sitt bästa skönhetsknep (en riktig budgetfavorit!)

I går stod ett besök i Vasaparken på agendan för de brittiska kungligheterna. Röda mattan var utrullad dagen till ära och Kate, som är gravid med sitt och Williams tredje barn, fick bland annat testa på att spela bandy.

Foto: [downloaded] / IBL BildbyrÂ

Men det var inte hertiginnans bandysving som fångade våra blickar i parken utan det faktum att Kate bar svensk design! Under hennes svarta kappa från Burberry kikade nämligen en stickad tröja från friluftsmärket Fjällräven fram, något bloggaren Kate's closet var snabb med att uppmärksamma.

Foto: [downloaded] / IBL BildbyrÂ

Modellen på tröjan heter Övik folk knit sweater W och finns i flera olika färgkombinationer. Kates variant är blå i botten och kallas Uncle Blue. Den kostar 1 499 kronor att köpa och är tillverkad i 100 procent ull.

Foto: ©2018 Pool / i-Images/ IBL

Är du trött på tjocka tröjor och vinterkyla? Tjuvstarta våren genom att åka med Damernas Värld på en träningsresa till soliga Mallorca! Klicka på bilden nedan för att läsa mer 👇