Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: IBL

9 märken som Kate och Meghan älskar (från budget till lyx!)

Även kungligheter har favoritplagg och märken som återkommer med jämna mellanrum! Se bara på hertiginnorna och svägerskorna Kate Middleton och Meghan Markle.

Både Kate Middleton och Meghan Markle är experter på att blanda budget med lyx. Här har vi samlat några av hertiginnornas favoritmärken - märken och designers som de gärna återkommer till.

Givenchy

Givenchy hör till Meghans garderobsfavoriter.Givenchy hör till Meghans garderobsfavoriter.Givenchy hör till Meghans garderobsfavoriter.
Givenchy hör till Meghans garderobsfavoriter. Foto: IBL

Att Givenchy är en stor favorit hos Meghan råder det inga tvivel om. Det var Givenchys Clare Waight Keller som fick uppdraget att designa Meghans klänning till det kungliga bröllopet med prins Harry i maj 2018. Utöver det har vi sett hertiginnan i en rad looks från det franska modehuset. Ofta väljer Meghan också accessoarer från samma designer.

L.K. Bennett

Kate Middleton syns allt som ofta i L.K. Bennett.Kate Middleton syns allt som ofta i L.K. Bennett.Kate Middleton syns allt som ofta i L.K. Bennett.
Kate Middleton syns allt som ofta i L.K. Bennett. Foto: IBL

Här har vi ett av Kates absoluta all around-märken! Vi har sett henne i klänningar och dräkter, kavajer och jackor - och såklart klassiska beige pumps och festväskor från designern.

Såväl den grönprickiga klänningen (t v) och den röda (t h) sålde slut snabbt efter att Kate burit den. De beiga pumpsen (på bilden till gul klänning) och de svarta stövletterna (stylad med grön dräkt) har hertiginnan burit många gånger.

Carolina Herrera

Meghan Markle i Carolina Herreras somriga klänningar.Meghan Markle i Carolina Herreras somriga klänningar.Meghan Markle i Carolina Herreras somriga klänningar.
Meghan Markle i Carolina Herreras somriga klänningar. Foto: IBL

I februari besökte hertigparet Sussex Marocko och vi såg Meghan i den blå långklänningen på mittenbilden. Det var dock långt ifrån första gången vi såg hertiginnan i Carolina Herrera. I juni förra året bar hon en vacker tvådelad dräkt med klädda knappar (t v) och en månad senare i den vackra jeansklänning med skärp i midjan (t h).

Superga

Superga är en budgetfavorit i kungliga kretsar.Superga är en budgetfavorit i kungliga kretsar.Superga är en budgetfavorit i kungliga kretsar.
Superga är en budgetfavorit i kungliga kretsar. Foto: IBL

Ett par klassiska vita sneakers är ett måste i garderoben. Även prinsessors. Till vardags ser vi ofta Kate i sina klassiska vita i canvas från Superga. Så stilrent och snyggt!

Stella McCartney

Stella McCartney är en favorit hos både Meghan och Kate.Stella McCartney är en favorit hos både Meghan och Kate.Stella McCartney är en favorit hos både Meghan och Kate.
Stella McCartney är en favorit hos både Meghan och Kate. Foto: IBL

Självklart ser vi hertiginnorna och svägerskorna i brittisk design med jämna mellanrum. Designern Stella McCartney är en favorit hos båda. Efter vigseln förra våren såg vi till exempel Meghan svida om inför middagen till en vit klänning med halterneck-ringning. Den blå knälånga fodralklänningen (t h) har Kate återanvänt många gånger.

Alexander McQueen

Stilrena kungligheter i Alexander McQueen.Stilrena kungligheter i Alexander McQueen.Stilrena kungligheter i Alexander McQueen.
Stilrena kungligheter i Alexander McQueen. Foto: IBL

Ännu en gemensam favorit! Vi har sett svägerskorna i många plagg från Alexander McQueen. Allt från skräddarsydda dräkter (mitten) till vinterkappor (t v) och kostymer (t h).

Topshop

Kate väljer gärna mönstrat från Topshop.Kate väljer gärna mönstrat från Topshop.Kate väljer gärna mönstrat från Topshop.
Kate väljer gärna mönstrat från Topshop. Foto: IBL

High street-kedjan Topshop är återkommande hos Kate. Såväl den svarta klänningen med vit krage, den vitprickiga klänningen och den rödmönstrade bohemiska klänningen kommer från budgetkedjan.

Zara

... Och likaså budgetkedjan Zara!... Och likaså budgetkedjan Zara!... Och likaså budgetkedjan Zara!
... Och likaså budgetkedjan Zara! Foto: IBL

Den spanska budgetkedjan Zara är en favorit både i det svenska och det brittiska kungahuset. Kate klär sig gärna i Zaras jeans (mitten) och kavajer (höger). Och vad passar väl bättre till en vit lyxig galaklänning än ett stort halsband i budgetklassen(vänster).

Jenny Packham

Kate strålar i Jenny Packham.Kate strålar i Jenny Packham.Kate strålar i Jenny Packham.
Kate strålar i Jenny Packham. Foto: IBL

Jenny Packham har länge varit en favorit hos Kate Middleton. Både när det gäller längre galaklänningar och vardagsfavoriter. Vem minns inte den blåvit-prickiga sommarklänning som hertiginnan bar när prins George precis kommit till världen?

LÄS OCKSÅ:

Inspireras av Kate Middletons tidlösa stil – 15 av hertiginnans bästa looks

• 20 stilsäkra looks med kronprinsessan Victoria – som vi inte glömmer

Därför bär Meghan Markle alltid för stora skor (anledningen är så smart!)