Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Kelly Gale.Kelly Gale.Kelly Gale.
1 AV 2
Röda mattan och mingel runt om i världen
2 AV 2
Kelly Gale.
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN

Kelly Gale har skapat plagg som får Joel Kinnaman att säga ’WOW!’

Modellen, skådespelaren och tennisspelaren Kelly Gale från Göteborg har skapat en kollektion som får Joel Kinnaman att utbrista ”wow”. Läs mer om den, hennes träningsrutin och skönhetsfavoriter. 

Kelly Gale, 27, är den tennisälskande modellen och skådespelaren från Göteborg som just nu är aktuell i filmen Plane (där även Gerard Butler och Mike Colter medverkar). Dessutom gör hon en samarbetskollektion med RS Sports, sportmärket som grundats av tennisspelaren Robin Söderling. Vi känner henne förstås även som partner till skådespelaren Joel Kinnaman – också han en tennisentusiast. 

Kelly Gale under en tennislektion i Los Angeles (detta är inte plagg ur ovan nämda kollektionen).Kelly Gale under en tennislektion i Los Angeles (detta är inte plagg ur ovan nämda kollektionen).Kelly Gale under en tennislektion i Los Angeles (detta är inte plagg ur ovan nämda kollektionen).
Kelly Gale under en tennislektion i Los Angeles (detta är inte plagg ur ovan nämda kollektionen). Foto: TheImageDirect.com/TT / TT NYHETSBYRÅN

– Jag började spela tennis när jag var fem år och har fortsatt sen dess, jag verkligen älskar allt som är tennis. Och älskar att det går att spela tennis runtom i världen, även när man blir äldre. Jag var nyligen i Melbourne och såg herrfinalmatchen på Australian Open, så fantastiskt kul och spännande, säger Kelly till Damernas Värld.

Vilket är ditt vassaste tennisslag?
– Det är double handed backhand… Cross-court.

Vi är båda duktiga på tennis och på jämn nivå så det är skitkul!

 

Ditt favoritträningspass – vad gör du då?
– Spelar tennis med Joel. Vi är båda duktiga på tennis och på jämn nivå så det är skitkul! Och supermysigt att göra det tillsammans. Vi brukar gå upp innan soluppgången för att spela i soluppgången och ta en kaffe med vovvarna efteråt … Det är min favoritmorgon med mitt favoritpass.

Kelly Gale och Joel Kinnaman.Kelly Gale och Joel Kinnaman.Kelly Gale och Joel Kinnaman.
Kelly Gale och Joel Kinnaman. Foto: RWCAM / GLOAD 1.0.0.49

KELLY GALE

FÖDD I Göteborg 1995.

FAMILJ Pojkvännen Joel Kinnaman. 

BOR Venice, Los Angeles, USA.

BAKGRUND Blev upptäckt som modell som 13-åring, hennes första stora visning var Chanel 2012, och hon har gått för de flesta av de stora modemärkena. Hon har även deltagit i Victoria's Secrets Fashion Show vid flera tillfällen. Du ser henne i Enrique Iglesias video till Duele el Corazón.

AKTUELL Som skådespelerska och med en tenniskollektion för RS Sport. 

 

Kelly Gale om … träning

Hur ser en vanlig träningsvecka ut för dig?
– Jag brukar gå upp innan soluppgången och köra ett 45-60 minuter pass hemma innan solen gått upp… Antingen yoga eller pilates eller mage/rumpa med lätta vikter. Det gör jag ungefär fyra dagar i veckan. Sedan spelar jag tennis på morgonen åtminstone en gång i veckan också – eller så blir det en hike. Jag tränar oftast på morgonen innan jag mediterar och skriver dagbok. Ibland tränar jag mer och ibland mindre, har inte en exakt rutin längre som jag följer men det kanske är för att det är så inbakat i min vardag att jag naturligt tränar när jag känner att min kropp kräver ett pass.

Jag var tvungen att skippa träningen helt och i stället fokusera på tio minuters morgonmeditation.

Hur motiverar du dig att träna om du verkligen, verkligen inte känner för det?
– Jag älskar verkligen träning, men det som motiverar mig mest är alltid den mentala hälsan som påverkas av träning. Jag pushar faktiskt sällan min kropp till max längre… Jag tränar när jag tycker att det är kul och för att jag tycker det är kul. Om jag är trött eller hängig, eller känner mig stressad och omotiverad allmänt så är det alltid en hike jag gör. 

Joel Kinnaman och Kelly Gale på hike i bergen nära hemmet i Venice, Los Angeles.Joel Kinnaman och Kelly Gale på hike i bergen nära hemmet i Venice, Los Angeles.Joel Kinnaman och Kelly Gale på hike i bergen nära hemmet i Venice, Los Angeles.
Joel Kinnaman och Kelly Gale på hike i bergen nära hemmet i Venice, Los Angeles. Foto: TheImageDirect.com/TT / TT NYHETSBYRÅN

– Jag tar med vovvarna och kör till mitt favorit hike-ställe en kvart från vårt hus i Venice (Los Angeles), och så går jag och andas och mediterar och reflekterar medan jag promenerar i naturen. Jag är aldrig omotiverad till att göra en hike. För om jag känner att jag inte har tid för att jag är stressad så vet jag att det är det bästa sättet för mig att ”center myself and get to work”. Men nu till exempel, när jag precis kommit från en filminspelning som krävde 16-17 timmar om dagen … Jag var tvungen att skippa träningen helt och i stället fokusera på tio minuters morgonmeditation.  

Vovvarna är oftast med Kelly Galen och Joel Kinnaman.Vovvarna är oftast med Kelly Galen och Joel Kinnaman.Vovvarna är oftast med Kelly Galen och Joel Kinnaman.
Vovvarna är oftast med Kelly Galen och Joel Kinnaman. Foto: SOVE, SPOT / BACKGRID US / TT / TT NYHETSBYRÅN

Vilket är det bästa träningsråd du fått?
– Att du alltid ska lyssna på kroppen och att du måste ha vilodagar. Och att du inte ska göra något som inte känns rätt för kroppen… Risken är att gruppträningar och personliga tränare har en ”one size fits all”-mentalitet. Det har tagit mig ett tag att förstå min kropp och att det är jag som vet vad som är bäst för den i fråga om träning – inte någon PT. Det som funkar för en person funkar inte nödvändigtvis för en annan.

Kelly Gale om … sportkollektionen

Vad var viktigt när du tog fram kollektionen?
–Att få designa plagg som är sköna och sitter där de ska, som även är unika och med ”flattering cuts” som gör att man känner sig snygg och sexig när man bär dem. Det är faktiskt svårt att hitta activewear som supportar bra när man tränar högintensivt, och som dessutom har snygg passform. Och även så klart viktigt för mig att de är så snygga att jag kan använda dem även utanför träningen.

Kelly Gale i sport-bh:n (som fick Joel Kinnaman att tappa andan) och tenniskjolen hon skapat för RS Sport.Kelly Gale i sport-bh:n (som fick Joel Kinnaman att tappa andan) och tenniskjolen hon skapat för RS Sport.Kelly Gale i sport-bh:n (som fick Joel Kinnaman att tappa andan) och tenniskjolen hon skapat för RS Sport.
Kelly Gale i sport-bh:n (som fick Joel Kinnaman att tappa andan) och tenniskjolen hon skapat för RS Sport. Foto: RS Sport
Joel sa ”WOW!” när jag tog på mig plaggen för första gången.

Har du fått något inspel från din kille på kollektionen?
– Joel är superstolt och glad för min skull… Hans favoritplagg på mig är sport-bh:n – min egen favorit då urringningen gör att den inte känns som en typisk sport-bh utan lite mer fashion som kan bäras utanför träningen med andra plagg – och kashmirtröjan. Det tror jag i alla fall, för Joel sa ”WOW!” när jag tog på mig plaggen för första gången.

Kelly Gale bar jacka ur kollektionen när hon spelade in talkshowen Bianca.Kelly Gale bar jacka ur kollektionen när hon spelade in talkshowen Bianca.Kelly Gale bar jacka ur kollektionen när hon spelade in talkshowen Bianca.
Kelly Gale bar jacka ur kollektionen när hon spelade in talkshowen Bianca. Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN

Hur stylar du plaggen om du använder dem utanför tränigen?  
– Jag bär alla plagg utanför träning, de är tillräckligt bekväma och snygga för att användas till vardags – det var hela poängen. 

Kelly Gale på semester i Australien med väska från Dior och jacka ur kollektionen hon skapat för RS Sport.Kelly Gale på semester i Australien med väska från Dior och jacka ur kollektionen hon skapat för RS Sport.Kelly Gale på semester i Australien med väska från Dior och jacka ur kollektionen hon skapat för RS Sport.
Kelly Gale på semester i Australien med väska från Dior och jacka ur kollektionen hon skapat för RS Sport. Foto: RWCAM / GLOAD 1.0.0.49

Kelly Gale om … skönhet och mode

Plagg du aldrig reser utan?
– Bikini. Och varm jacka för att jag alltid är kall.

Vilket är ditt absoluta favoritplagg?
– Det är faktiskt bikini. Jag mår bäst på en strand i en liten färgglad bikini som framhäver mina former. Bikinis är nog det enda plaggen där jag föredrar lite färger och mönster. Annars är min garderob mestadels svart, vit och grå.

Kelly Gales bikinistil är färgglad i motsats till vardagsgarderoben.Kelly Gales bikinistil är färgglad i motsats till vardagsgarderoben.Kelly Gales bikinistil är färgglad i motsats till vardagsgarderoben.
Kelly Gales bikinistil är färgglad i motsats till vardagsgarderoben. Foto: RWCAM / GLOAD 1.0.0.49

Vilken är din absoluta favorit i badrumsskåpet?
– Kokosolja. 

Din största skönhetsmiss?
– Somnar med sminket kvar lite för ofta.. 

Produkt du köper om och om igen?
– Augustinus Bader The cream.

Augustinus Baders The cream.Augustinus Baders The cream.Augustinus Baders The cream.
Augustinus Baders The cream.

 

ANNONS Köp här (länk till Skincity). 

Ditt bästa tips om du måste göra dig festfin snabbt?
– Slarvig hög tofs, concealer, mascara och det matta Charlotte Tilbury-läppstift i färgen M. i Kiss. Skinnbyxor, vilken topp som helst, klackar. Boom, färdig!

Charlotte Tilbury-läppstift i färgen M. i Kiss.Charlotte Tilbury-läppstift i färgen M. i Kiss.Charlotte Tilbury-läppstift i färgen M. i Kiss.
Charlotte Tilbury-läppstift i färgen M. i Kiss.

 

ANNONS Köp här (länk till Charlotte Tilbury).  

Plagg du aldrig vill bära igen?
– Alla plagg som är obekväma. Framförallt för höga obekväma klackar.

Det bästa stilråd du har fått?
– Klä dig för din egen skull och inte för någon annans. Bär kläder som gör dig glad.  

https://www.instagram.com/p/CmAlJo5phcn/

LÄS MER Victoria's Secrets modeshow kommer tillbaka 2023
LÄS MER
Hitta träningen som fungerar för just dig - experten tipsar