Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Kim Kardashian på catwalken för Dolce & GabbanaKim Kardashian på catwalken för Dolce & GabbanaKim Kardashian på catwalken för Dolce & Gabbana
1 AV 2
Kim Kardashian på visningen av Dolce & Gabbanas nya kollektion
2 AV 2
Kim Kardashian på catwalken för Dolce & Gabbana
Foto: TT

Kim Kardashian lyser starkast under Milanos modevecka

Kim Kardashian är återigen stjärnan på Milanos modevecka – men den här gången är hon mer än åskådare. 

Kim Kardashians kärlek till Marilyn manifesterades under Met-galan tidigare i år då hon gjorde entré iförd den ikoniska klänning som stjärnan bar under sitt klassiska framträdande inför president John F Kennedy på hans födelsedag 1962

Igår avslutades modeveckan Milano, den näst sista av de ”big 4”, som föregåtts av New York och London och som  nu avslutas med Paris. Kim Kardashian, som också var gäst under Fendis visning i New York och då bar en glittrande bodysuit, var även en gäst under Italiens modevecka. 

Kim Kardashian under Milanos modevecka.Kim Kardashian under Milanos modevecka.Kim Kardashian under Milanos modevecka.
Kim Kardashian under Milanos modevecka. Foto: TT NYHETSBYRÅN
Den kroppsnära klänningen och det fönade, blonda svallet förde tankarna till idolen Marilyn Monroe

Stjärnan hade lagt undan sin vanliga uniform som brukar vara signerad Balenciaga. Den kroppsnära klänningen och det fönade, blonda svallet förde tankarna till idolen Marilyn Monroe. Kim passade även på att kika ut på balkongen till fansens jubel, och poserade på ett sätt som förde tankarna till de klassiska bilderna där Marilyn står på balkongen på sitt rum på Ambassador Hotel 1955. 

Kim Kardashian i Milano.Kim Kardashian i Milano.Kim Kardashian i Milano.
Kim Kardashian i Milano. Foto: TT NYHETSBYRÅN

Men stjärnan var inte i Milano enbart för nöjes skull. I maj gifte sig Kourtney Kardashian med artisten Travis Baker från Blink 182 i Portofino, Italien. Hela bröllopet hade det italienska märket Dolce & Gabbanas hand över sig – såväl brudens miniklänning och magnifika slöja samt merparten av gästerna var klädda i märket. Nu tar den italienska designduon ytterligare ett kliv in i USA:s mest kända familj – Kim Kardashian är deras samarbetspartner för våren 2023, och stjärnan deltog på catwalken under helgens visning. 

Stefano Gabbana och Domenico Dolce tillsammans med Kim Kardashian på catwalken under visningen av Dolce & Gabbana vår- och sommarkollektion 2023 i Milano.Stefano Gabbana och Domenico Dolce tillsammans med Kim Kardashian på catwalken under visningen av Dolce & Gabbana vår- och sommarkollektion 2023 i Milano.Stefano Gabbana och Domenico Dolce tillsammans med Kim Kardashian på catwalken under visningen av Dolce & Gabbana vår- och sommarkollektion 2023 i Milano.
Stefano Gabbana och Domenico Dolce tillsammans med Kim Kardashian på catwalken under visningen av Dolce & Gabbana vår- och sommarkollektion 2023 i Milano. Foto: ALESSANDRO GAROFALO / REUTERS X07445

Kollektionen för nästa säsong är en slags tillbakablick där Kim har agerat som en slags curator – hon har valt ut plagg från tidigare kollektioner som lyfts upp och uppdaterats. För att haka in i den nu pågående modebilden där 80, 90 och 00-talet står i fokus är det främst plagg ur kollektionerna 1987 and 2007 som lyfts upp i kollektionen. 

Dolce & Gabbana vår- och sommar 2023Dolce & Gabbana vår- och sommar 2023Dolce & Gabbana vår- och sommar 2023
Dolce & Gabbana vår- och sommar 2023 Foto: TT

Föga förvånade är det mycket gnistrande plagg från den italienska designduons långa karriär som Kim har valt att lyfta fram. Det var även just ett sådant plagg som hon själv valde när det var dags att göra entré på efterfesten. En klassisk Dolce & Gabbana-design i glittrande version fick sin plats i solen.

Kim Kardashian på väg till efterfesten i Milano tillsammans med Stefano Gabbana.Kim Kardashian på väg till efterfesten i Milano tillsammans med Stefano Gabbana.Kim Kardashian på väg till efterfesten i Milano tillsammans med Stefano Gabbana.
Kim Kardashian på väg till efterfesten i Milano tillsammans med Stefano Gabbana. Foto: TT NYHETSBYRÅN

Fler familjemedlemmar ur den berömda familjen fanns på plats - Kims syster Khloe Kardashian var även hon en av gästerna under visningen och den efterföljande festen. 

Khloe Kardashian i Milano.Khloe Kardashian i Milano.Khloe Kardashian i Milano.
Khloe Kardashian i Milano. Foto: NNON, NGRE / TT NYHETSBYRÅN

Fler looker ur Dolce & Gabbana Spring Summer 2023-kollektion i samarbete med Kim Kardashian

Dolce & Gabbana spring summer 2023Dolce & Gabbana spring summer 2023Dolce & Gabbana spring summer 2023
Dolce & Gabbana spring summer 2023 Foto: TT
Dolce & Gabbana spring summer 2023Dolce & Gabbana spring summer 2023Dolce & Gabbana spring summer 2023
Dolce & Gabbana spring summer 2023 Foto: TT
Dolce & Gabbana spring summer 2023Dolce & Gabbana spring summer 2023Dolce & Gabbana spring summer 2023
Dolce & Gabbana spring summer 2023 Foto: TT

LÄS MER Kim Kardashian på front row tar glittertrenden till ny nivå

LÄS MER Oigenkännlig Kim Kardashian siktar på att välta internet – igen

Kim Kardashians stilar på röda mattan genom åren