Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Uppdatera jobbstilen med en snygg klänning till hösten 2021.Uppdatera jobbstilen med en snygg klänning till hösten 2021.Uppdatera jobbstilen med en snygg klänning till hösten 2021.
Uppdatera jobbstilen med en snygg klänning till hösten 2021.Uppdatera jobbstilen med en snygg klänning till hösten 2021.Uppdatera jobbstilen med en snygg klänning till hösten 2021.
1 AV 2
Uppdatera jobbstilen med en snygg klänning till hösten 2021.
Foto: Francesco Gili
2 AV 2
Uppdatera jobbstilen med en snygg klänning till hösten 2021.
Foto: Jason Lloyd-Evans

Uppdatera din jobbstil: 8 snygga klänningar med en trendig touch

En snygg och stilren klänning räddar inspirationslösa vardagsmorgnar och långa jobbdagar. Klassiska fodralklänningar i all ära – men här har Damernas Värld handplockat åtta klänningar till kontoret med en trendig touch. Det är nämligen i detaljerna det ligger!

Många av oss står inför en återanpassning till arbetslivet på kontoret och med den kan det dyka upp både frågor och funderingar vad gäller klädseln. 

Det är där som räddaren i nöden, kontorsklänningen, kommer in i bilden. En klassiker som är både snygg, bekväm, stilig och mångsidig. Kontorsklänningen kan både kläs både upp och ned och det finns en variant för alla stilar. Damernas Värld har handplockat åtta klänningar från vårens utbud som kommer att få dig att känna dig både snygg och självsäker i ett knyck.

LÄS ÄVEN: Vårmode 2022: Modechefen listar säsongens trender, färger, mönster och plagg

1. Skinnklänning från Cos

Skinntrenden fortsätter i vår och vad passar då bättre än den här skjortklänningen tillverkad av 100% nappaläder. Ruggigt snygg till loafers! Mer info, köp här (länk till Net-a-Porter). 

2. Poloklänning, Cos

En snygg poloklänning i avslappnad och assymetrisk passform. Matcha med loafers för stilsäker look i vår. Mer info, köp här (länk till Cos). 

3. Midiklänning, & Other Stories

Elegant midiklänning med nätt look so bryts av snyggt mot ett par grova kängor och en oversize kavaj. Samt färgglada läppar som grädde på moset! Mer info, köp här (länk till & Other Stories). 

4. Stickad klänning, H&M

Stickat är alltid en god idé! Speciellt innan värmen kommer. Denna ljusblå långklänning från H&M är vadlång och har lång, voluminös ärm med mudd och slits i sidorna. Mer info, köp här (länk till H&M). 

5. Kashmirklänning, Soft Goat

Omlottklänning stickad i 100% kashmir. Matcha med kavaj, ett par loafers och miniväska för helrätt look. Mer info, köp här (länk till Soft Goat). 

6. Denimklänning, Ganni

Denimtrenden är stark i år – här en v-ringad klänning från Ganni med lång ballongärm och knappar i sidan. Mer info och köp här (länk till Ganni). 

7. Mönstrad klänning, Arket

Mönstrat och färg ser vi mycket av just nu. Vi gillar denna långa variant från Arket. Matcha med stövlar och trenchcoat för stilsäker look! Mer info, köp här (länk till Arket). 

8. Skjortklänning, Rejina Pyo

En riktig wow-klänning i trendigt grön färg. Behöver den ens en introduktion? Mästerverk från Rejina Pyo, mer info, köp här (länk till Net-a-Porter). 

LÄS MER: Matrix-trenden: Skinnkappan är HET – här är bästa köpen

LÄS OCKSÅ: Moderedaktören: ”3 vårkavajer till budgetpris – som ser dyrare ut än vad de är!”

LÄS ÄVEN: Stilsäkra våren – 10 nyckelplagg och stylingtips för 2022