Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Klänningsfest hos Zara

Damernas systersajt Carolines mode visade upp de första bilderna från Zaras, redan ombloggade och hyllade, september-kollektion (bloggare över hela världen tycks ha fallit för den). 

Nu kan du titta på hela kollektionen här hos Damernas.
Zara, vars styrka är skräddade plagg till budgetpriser, släpper en stark kollektion, som flirtar med både Marc Jacobs, Hermés och D&G, där inspirationen troligen kommer i från. 

Du återfinner versioner av uppmärksammade catwalkplagg som den kabelstickade tröjklänningen, som du sett hos bland annat D&G, den vippig, knälång kjolen som Marc Jacobs, Louis Vuitton, Dries van Noten och Prada gjort sig så kända för denna säsong, och även oversize-kavajen med slag i skinn som bland annat syns hos Hermés och DKNY

Kappan med den runda ringningen, utan slag (i kamelbeige så klart), som syns hos 3.1 Phillip Lim, finns också i Zara-version i september-kollektionen. 

Zaras färgkarta går i svart, kamel, rostbrunt, midnattsblått och rött, och höstens trendmönster, rutigt, har sin tydliga plats i kollektionen, bland annat på en underbar cape