Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lägg ett bud på Scorupcos Bond-bikini

I dag är det torsdag och just precis nu släpps en lista på massvis med fina, exklusiva produkter som ska auktioneras ut till förmån för Barndiabetesfonden. För andra året i rad samarbetar de tillsammans med Stockholms Auktionsverk och Lilly Diabetes, för att samla in pengar till barn som drabbats av sockersjukan. Sverige är faktiskt det land i världen, tätt efter Finland, som har högst frekvens av diabetes hos barn. En sjukdom som de tvingas leva med under resten av sina liv, då man ännu inte lyckats ta fram något botemedel. 

Under en auktion på den internationella Världsdiabetesdagen den 14 november, kommer du att kunna ropa hem ett helt gäng härliga produkter. Vad sägs om att ha Izabella Scorupcos klassiska Bond-bikini i sin ägo? Eller en trendriktig väska från Bottega Veneta? Kanske önskar du dig en lyxig klockan från Hermès? Vad sägs om en specialdesignad klänning från Acne? Eller  ett svartvitt porträtt av Zlatan? Allt detta plus mycket, mycket mer kommer alltså att auktioneras ut i mitten av november. Alla intäkter går oavkortat till forskning om barndiabetes.

Om du vill titta närmare på några av produkterna klickar du här under. Vill du däremot ropa hem något, bör du besöka Stockholms auktionsverk.  

Foto: Denise Grünstein (ett porträtt av Drottning Silvia, som kommer att finnas till försäljning)