Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lanvin for H&M-kollektionen

Det börjar dra ihop sig ...
Den 23 november 2010 släpps Lanvins kollektion för H&M

Det "Åh":ades i fyra hörn på pressvisningen, det laddas upp i bloggosfären, och redan nu har plagg ur kollektionen dykt upp på väl valda modepersonligheter världen över. Men vad ska man satsa på i nästa vecka när kollektionen släpps?

DV:s moderedaktion har korat sina favoriter ur kollektionen, och tipsar dig om de bästa köpen!

Robert Nordberg, moderedaktör

Vad tycker du om samarbete? - Fantastiskt, eftersom just Lanvin är ett så extra superexklusivt märke.

Vilket plagg tycker du bäst om?
- ALLA.

Vilket är det bästa köpet enligt dig?  
- Igen, ALLA.

Vilket plagg andas Lanvin mest?
- En enaxlad, rosa klänning med liten puff på axeln (bara i svart i lookbooken) med synlig dragkjedja och resår i midjan, samt en svart klänning med en "typisk" Lanvin-puffärm. 

Kommer du själv att satsa på något plagg ur kollektionen?- Ja.  

Karolina Ytterberg, modeassistent

Vad tycker du om samarbete?- Jag tyckte det var jättefint. Det kändes väldigt Lanvin och rolig.

Vilket plagg tycker du bäst om?- Den röda, tajta volangklänningen med beige hals och stenar, men alla klänningar var superfina så det var en svår fråga.

Vilket är det bästa köpet enligt dig?- T-shirtarna och de svarta pumpsen med rosetter. Eller någon av de enaxlade klänningarna.

Vilket plagg andas Lanvin mest?- T-shirtarna och de enaxlade klänningarna, det är därför de är de bästa köpen.

Kommer du själv att satsa på något plagg ur kollektionen?- Ja det tror jag, i alla fall om jag hinner dit innan hyllorna är rensade. Någon T-shirt och de långa skinnhandskarna blir det nog i så fall... Kanske blir någon klänning också. 

Emma Sahlin, moderedaktör

Vad tycker du om samarbete?- Underbart! Lanvin står i en klass för sig med sina kollektioner vars design osar stilsäkerhet och välskräddad lyx. Med den här kollektionen har de uppnått samma lyxiga känsla och snitt, men till en bråkdel av priset. Kan ju inte bli bättre!

Vilket plagg tycker du bäst om?- Fuskpälsen, älskar den chokladbruna nyansen. Tyllklänningarna, givna på nyårsfesten. 

Vilket är det bästa köpet enligt dig?- Jag älskar den midnattsblå sidenkappan med råa kanter. Den perfekta festkappan som med sin tidlösa design blir en klassisker i garderoben.  

Kommer du själv att satsa på något plagg ur kollektionen?- Helt klart sidenkappan, känner mig redan stressad över att missa den. Samt de fina halsbanden, perfekt att satsa på accessoarer när man har gravidmage ... 

Fia Tegnér, moderedaktör

Vad tycker du om samarbete? - Oväntat, väldigt lyxig och roligt! Tycker att Alber Elbaz, Lanvins creative director sammanfattar det på ett bra sätt i sin press release:
"I have said in the past that I would never do a mass-market collection, but what intrigued me was the idea of H&M going luxury rather than Lanvin going public". 

Vilket plagg tycker du bäst om?- Det får nog bli någon av de magiskt fina coctailklänningarna, en draperad mörkblå eller enaxlad gul med råa kanter.

Vilket är det bästa köpet enligt dig?- Accessoarer, som det finns massor av!  Blommiga pumps med rosetter, maffiga halsband, fina väskor och grymt snygga solbrillor.

Vilket plagg andas Lanvin mest?- Klänningarna med karaktäristiska skärningar och draperingar, de känns väldigt mycket som Alber Elbaz design. 

Kommer du själv att satsa på något plagg ur kollektionen? - Jag kommer satsa på en svart smokingkavaj med stora glittrande knappar.

Linda Anderberg, modeassistent

Vad tycker du om samarbete? - Tycker att samarbetet känns kul och inspirerande! Helt klart över mina förväntningar

Vilket plagg tycker du bäst om?- Svårt att välja, mycket som är fint. Jag tycker om den rosa volangklänningen, den starkt gula klänningen och den svarta "päls"-kappan.

Vilket är det bästa köpet enligt dig?- Accessoarena är mycket fina och ligger på en bra prisnivå!

Kommer du själv att satsa på något plagg ur kollektionen? - Jag kommer nog inte satsa på något av plaggen, men det stora rosa halsbandet kan definitivt bli ett köp!

SE HELA KOLLEKTIONEN: Lanvin för H&M