Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Alva Sperle är ny bloggare på Damernas Värld.Alva Sperle är ny bloggare på Damernas Värld.Alva Sperle är ny bloggare på Damernas Värld.
Alva Sperle är ny bloggare på Damernas Värld. Foto: Alva Sperle

Lär känna DV:s nya bloggare Alva Sperle!

Mode- och lifestyleinflueraren Alva Sperle har inspirerat sina läsare i 10 år – nu flyttar hennes omtyckta blogg in på Damernas Världs plattform. Lär känna DV:s nya stjärna här!

Alva Sperle, välkommen som bloggare på Damernas Värld! Hur känns det? 

– Tack! Det känns verkligen superkul att få vara del av en så stor plattform med så många andra duktiga bloggare. 

Vad har du för relation till DV?

– Jag har alltid läst Damernas Värld, sedan jag var ung. Jag minns när mamma alltid köpte ert magasin och jag brukade låna den för att spana in allt fint!

Berätta lite om dig själv för dem som inte känner till dig sedan innan.

– Jag är 23 år gammal och bor och pluggar just nu i Köpenhamn, en av mina favoritstäder. Jag är en otroligt kreativ själ som älskar att umgås med vänner, sociala sammanhang, fina saker och att sätta en liten guldkant på vardagen. Vidare har jag ett stort modeintresse likväl som ett stort hälsointresse. Mycket av detta kommer ni få se på min blogg! 

Alva Sperle gillar att sätta guldkant på vardagen, något hon gärna delar med sig av i bloggen.Alva Sperle gillar att sätta guldkant på vardagen, något hon gärna delar med sig av i bloggen.Alva Sperle gillar att sätta guldkant på vardagen, något hon gärna delar med sig av i bloggen.
Alva Sperle gillar att sätta guldkant på vardagen, något hon gärna delar med sig av i bloggen. Foto: Privat

Hur länge har du bloggat och hur har din blogg utvecklats under åren?

– Jag har bloggat i närmre 10 år. Bloggformatet har alltid passar mig perfekt då jag älskar att ta bilder och gärna vill inspirera andra med det jag tycker är fint och härligt. När jag var yngre var jag perfektionist med allt jag la upp, något jag i dag har förstått inte riktigt funkar. Självklart är jag noga med kvalitet, men till en viss gräns.

Vad får vi ta del av i din blogg i dag – och vad kan vi förvänta oss framåt?

– Vardag, lifestyle, mode, collage, inredning, tankar... you name it, lite av allt! Men förmodligen mest stilinspiration. 

Beskriv din stil.

– Jag skulle säga att jag har en typisk capsule wardrobe. Jag är grym på att mixa och matcha plagg som jag redan har hemma med varandra, och få varje look att se ny ut. Jag skulle beskriva min stil som skandinavisk, avslappnad och klassisk. 

”Jag är grym på att mixa och matcha plagg som jag redan har hemma med varandra, och få varje look att se ny ut.””Jag är grym på att mixa och matcha plagg som jag redan har hemma med varandra, och få varje look att se ny ut.””Jag är grym på att mixa och matcha plagg som jag redan har hemma med varandra, och få varje look att se ny ut.”
”Jag är grym på att mixa och matcha plagg som jag redan har hemma med varandra, och få varje look att se ny ut.” Foto: Privat

Vilka är dina stilinspiratörer?

Sophia Roe, Pernille Teisbaek, Funda Christophersen och Claire Rose inspirerar mycket! 

Ditt go-to stylingtips som alltid funkar?

– Kavaj och solglasögon – varje dag, till exakt allt! Om du känner dig trött räddar du det med solglasögonen, om outfiten känns trött räddar du det med kavajen. Och förstås smycken. Jag älskar smycken och tycker de piffar upp varenda outfit. 

Nämn något om dig som många inte vet om.

– Jag är otroligt intresserad av astrologi och stjärntecken och kan det mesta inom området.

Läs Alva Sperles blogg här!