Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Lila från topp till tå hos Selam Fessahaye AW20.Lila från topp till tå hos Selam Fessahaye AW20.Lila från topp till tå hos Selam Fessahaye AW20.
Lila från topp till tå hos Selam Fessahaye AW20.

Ljuvlig i lila! Bär trendfärgen med bravur i höst

Vad har Selam Fessahaye, Stine Goya, Rotate och Lovechild gemensamt? De vill se mer lila i våra garderober! Internationellt har även Hugo Boss och Stella McCartney ställt sig till färgens hyllningskör och utropar lila till höstens stora trendfärg. 

Lila är en ljuvlig höstnyans som piggar upp i mörkret. Styla från topp till tå eller kombinera med krämvitt eller rosa – Damernas Värld visar hur du bär lila med bravur i höst.

Tre sätt att bära lila

• Lila plagg från topp till tå kan kännas svårburet, så börja med att addera ett lila plagg eller en accessoar till garderoben och fyll på med fler allteftersom. 

• Lila + grönt = sant. Danska märket Lovechild stylade den lila tröjan tillskogsgröna sammetsbyxor. En oväntad men ljuvlig kombination som gör sig bra i höst. 

 Att styla lila till krämvitt eller rosa är också vinnande kombinationer.  Annars funkar så klart svart och blått bra som bas- eller kontrastfärger.

LÄS OCKSÅ: Höstens hetaste trender enligt skandinaviska designers

Ljuslila skjorta från Weekday i oversize modell. Mer info – köp här (länk till Weekday)

Ljuslila skjorta från Weekday i oversize modell. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.Ljuslila skjorta från Weekday i oversize modell. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.Ljuslila skjorta från Weekday i oversize modell. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.
Ljuslila skjorta från Weekday i oversize modell. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.
Lila hos Lovechild AW20.Lila hos Lovechild AW20.Lila hos Lovechild AW20.
Lila hos Lovechild AW20.

Lila sidenkjol från Acne Studios. Mer info – köp här (länk till Farfetch)

Lila sidenkjol från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.Lila sidenkjol från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.Lila sidenkjol från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.
Lila sidenkjol från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till kjolen.

LÄS OCKSÅ: Stylisten: ”Så bär du kavajen på 4 stilsäkra sätt i höst”

Rosa och lila i kombination hos Stine Goya AW20.Rosa och lila i kombination hos Stine Goya AW20.Rosa och lila i kombination hos Stine Goya AW20.
Rosa och lila i kombination hos Stine Goya AW20.

Lila hörlurar från Urbanears i trådlös modell. Mer info – köp här (länk till Åhléns)

Lila hörlurar från Urbanears i trådlös modell. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Lila hörlurar från Urbanears i trådlös modell. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Lila hörlurar från Urbanears i trådlös modell. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Lila hörlurar från Urbanears i trådlös modell. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Festligt lila hos Rotate AW20.Festligt lila hos Rotate AW20.Festligt lila hos Rotate AW20.
Festligt lila hos Rotate AW20.

LÄS OCKSÅ: Höstens hetaste kuvertväskor