Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Maison Martin Margiela designar hotell i Paris

Hotellet Maison Champs-Elysées, beläget i hjärtat av Paris, får nu en upprustning av inga mindre än modehuset Maison Martin Margiela. Hela bottenplanet, 7 sviter och 10 rum, ska få sig ett ansiktslyft med hjälp av "teatraliska miljöer". DV fick en miniintervju med kollektivet Maison Martin Margiela , som avslöjar några detaljer om det kommande projektet.
Vi kan förvänta oss en hel del klassisk Maison Martin Margiela-design, men hur pass långt de har gått i att branda hotellet i Maison Martin Margiela vägrar de att avslöja, men om vi säger så här: om vanliga hotell lätt blir av med sina morgonrockar, så ligger det nya Maison Martin Margiela-hotellet pyrt till ...

Varför redesigna ett hotell?- Förutom att skapa kollektioner jobbar vi på att man ska kunna känna igen modehusets identitet även i andra sammanhang, som i våra showrooms och butiker. Vi har en signaturdesign som innehåller vitt, bomullsmaterial, "trompe l'oeil"-tryck, en mix av olika stilar och hintar av humor. Denna Maison Martin Margiela-stil skapar en distinkt atmosfär som går igen i allt vi gör.
I december 2009, redesignade Maison en premium-svit på Caudalies hotel & spa i Bordeaux.
Sedan dess har Maison Martin Margiela känt att det varit dags att fokusera på ett projekt som kan täcka och andas flera olika lager av vad interiör betyder för oss.
Hotellet i Paris känns helt rätt eftersom det är ett projekt i större skala, där olika typer av atmosfär mixas, beroende om det är dag eller natt. 

Det talas om fantastiska detaljer i hotellet, vad för några detaljer kan vi förvänta oss?- Låt oss talas vid igen in april, vi vill ju inte avslöja överraskningen. 

Vilken cliffhanger. Men okej. Vilken typ av människor vänder sig hotellet till?- Vi har inte någon specifik typ av kund i tanke när vi designar kollektioner, och på samma sätt har vi tänkt när vi har designat hoteller. Vi hoppas att framtida hotellgäster kommer må så bra som möjligt och njuta av en upplevelse de sent kommer att glömma. 

Hur mycket Margiela kan vi förvänta oss på hotellet?- Låt oss talas vid i april. Igen. 

Kan ni avslöja om morgonrockarna också er design?- Ja. 

Har det varit en dröm att redesigna ett hotell i Paris?- Vi känner att det är en historisk chans!

Vad kommer härnäst, redesigna en stad?- Stay tuned!