Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Marni fortsätter samarbetet med Stutterheim – lanserar 6 nya regnjackor

Vi jublar över att Marni fortsätter sitt samarbete med svenska Stutterheim, och att ytterligare en kollektion regnjackor sett dagens ljus.

Den nya kollektionen består av sex regnkappor, tre för kvinnor och tre för män, och kännetecknas av rika, lekfulla färger, blockmönster och grafiska linjer. 

Alexander Stutterheim berättar:

– Det här är det andra samarbetet som vi gör med Marni, och det känns fortfarande smått overkligt. Att vi skulle jobba ihop med ett så stort internationellt varumärke låg långt bortanför horisonten när jag sålde de första regnrockarna från vardagsrummet i min gamla lägenhet. Samarbetet tog fart med ett meddelande på LinkedIn, när vår marknadschef Johan Loman hörde av sig till Marnis motsvarighet i Milano. Därefter dröjde det inte längre än ett par månader innan det fanns en kollektion tillgänglig för inköp.

LÄS MER: 15 regnjackor som (nästan) får oss att längta efter regn

Hur har processen sett ut?

– Vårt designteam har jobbat tätt ihop med Marni och tolkat deras idéer och uttryck. Resultatet är sex olika stilar, som speglar båda varumärkenas identitet, gjorda i Stutterheims ikoniska material.

Fokus ligger på grafiska element och kontrastrika färgval, som i den här kollektionen är ännu mer lekfulla och vågade än tidigare.

Marni x Stutterheim finns till försäljning i Marnibutiker världen över samt på marni.com. Pris från 5 500 kr.

Res tillsammans med Damernas Värld! Häng med oss på en träningsresa till Mallorca – läs mer här!