Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Martina Bonniers bästa stylingtips – så blir du glammigast på festen

Damernas Världs chefsredaktör Martina Bonnier är ett riktigt ess när det kommer till fest och styling. Här delar hon med sig av sina tre bästa styligtips inför höstens partyn (där Guldknappen i helgen såklart är det glammigaste partyt av dem alla)!

 1. Insidan räknas också

– För att trivas på en fest behöver man känna sig fin inifrån och ut. Lägg tid på snygga underkläder innanför aftonklänningen. Fel underkläder kan förstöra en festlook totalt.

Psst! Missa inte Martina Bonniers blogg här på Damernas Värld!

Martina Bonnier med partystassen på!

2. Det sitter i detaljerna

– Ofta lägger man mycket tid och tanke på sin festfrisyr och sin partymakeup men glömmer bort doften. Smoking på inbjudningskortet betyder en doft med aftonflärd att matcha till. Favoriten till vardags duger inte.

LÄS OCKSÅ: Här är enkla knepet som får dina parfym att hålla hela kvällen

3. The icebreaker

– En snygg aftonväska är ett perfekt sätt att bryta isen under en fest. Den första hårda aftonväskan, en "minaudiere" som uppfanns av juvelhuset Van Cleef & Arpels i Paris på 1930-talet, såg ut som ett litet juvelbesatt smyckeskrin. Ordet "minaudiere" översatt från franska betyder ungefär att charma. En aftonväska ska helst vara som en liten juvel, gärna en "conversation piece", det vill säga något man lägger märke till och pratar om.

Våga satsa på en aftonväska som sticker ut!

LÄS OCKSÅ: Klä dig kungligt – hovstylisten Tina Törnqvist ger sina bästa stylingtips