Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Martina väljer

Med en markerad midja, läppstift och runda solglasögon är du redo för sommaren.

Av Martina Bonnier1. Läppstiftets comebackJag tillhör generationen som bara använt läppglans, aldrig läppstift. Det började med jordgubbsdoftande lipsmackers på mellanstadiet och på den vägen är det. Nu är det dags att bryta mönstret och bli vuxet elegant i läppstift. Extra lockande blir det när man ser Chanels nya, förföriska läppstiftsserie Rouge Coco. Färgen jag fastnat för heter Mademoiselle, 345 kr.

2. En känga i sommarSommarkängor är ett fint alternativ till sandaletter. Matcha snörkängan av canvas med din mest romantiska brodyrklänning, 5800 kr, från Sportmax.

3. MidjekramareEnklaste sättet att förnya en look i sommar är att investera i ett brett korsettliv, gärna med synliga hakar som den här från Topshop, 399 kr.

4. Runt och rättTröttnar du på solglasögonen formade som kattögon kan du byta till en rund modell, de är lika rätt. Solglasögon, 1900 kr, från Karen Walker.

5. HantverkskänslaVirkat, knypplat, allt med hantverkskänsla är en stor trend den här säsongen. Varför inte satsa på en virkad väska, 1350 kr, från Marella.