Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Tvådelade, matchande set för dam sommaren 2021.Tvådelade, matchande set för dam sommaren 2021.Tvådelade, matchande set för dam sommaren 2021.
Tvådelade, matchande set för dam sommaren 2021. Foto: Jason Lloyd-Evans

Elegant till vardags och fest i matchande set – 7 ursnygga köp

Sugen på ett matchande set? Damernas Världs moderedaktör Marika Cederlund listar de bästa köpen inför våren och sommaren – här finns något för alla!

Med ett färg- eller mönsterkoordinerat set får du automatiskt en look som ser genomtänkt och stilren ut. Har du någonsin burit ett så märker du säkert att komplimangerna haglar! Det är helt enkelt något extra med tvådelade set. En enkel skjorta och ett par shorts blir så mycket mer elegant i ett och samma mönster, material och/eller färg. 

DV:s stil– och shoppingexpert Marika Cederlund listar sju ursnygga set för olika smaker och tillfällen – från det uppklädda, ribbade mys-setet till det bohemiskt blommiga setet. Skrolla vidare för att hitta din favoritduo.

1. Mönstrat matchande set, Stockh lm Studio

Matchande mönstrat set med kjol och topp.Matchande mönstrat set med kjol och topp.Matchande mönstrat set med kjol och topp.
Matchande mönstrat set med kjol och topp.

Drömduo i färgsprakande korall och orange! Puffärmen, volangerna och midilängden ger detta set fullpott i trendpoäng. Superfint till mules med låg klack! Mer info, köp här (länk till MQ Marqet). 

2. Matchande set med kavaj och shorts, H&M

Matchande set med kavaj och shorts.Matchande set med kavaj och shorts.Matchande set med kavaj och shorts.
Matchande set med kavaj och shorts.

Den oversize kavajen och de dressade shortsen hör till säsongens mest älskade trender (läs mer här), och i en pastellfärgad kombo är de oslagbara ihop. Mer info, köp här (länk till H&M). 

Ett matchande set hör våren till! Satsar du på kavaj och byxa eller kanske en lyxig topp och kjol?Ett matchande set hör våren till! Satsar du på kavaj och byxa eller kanske en lyxig topp och kjol?Ett matchande set hör våren till! Satsar du på kavaj och byxa eller kanske en lyxig topp och kjol?
Ett matchande set hör våren till! Satsar du på kavaj och byxa eller kanske en lyxig topp och kjol? Foto: Jason Lloyd-Evans

3. Set med ribbad topp och byxa, Le 17 Septembre

Matchande set med ribbad tröja och ribbade byxor.Matchande set med ribbad tröja och ribbade byxor.Matchande set med ribbad tröja och ribbade byxor.
Matchande set med ribbad tröja och ribbade byxor.

Det ribbade setet har blivit en favorit under det senaste året, och till våren 2021 bär vi det helst i en uppdaterad och lyxig design. Det här marinblå setet har allt vi önskar! Mer info, köp här (länk till Net-a-Porter). 

4. Matchande set med blus och shorts, & Other Stories

Matchande blommigt set med blus och shorts.Matchande blommigt set med blus och shorts.Matchande blommigt set med blus och shorts.
Matchande blommigt set med blus och shorts.

Somrigt och superfint set med romantisk puffärm och krage på blusen och skräddarsydd passform på shortsen. Bär till cowboyboots för en snygg effekt! Mer info, köp här (länk till & Other Stories).  

Våga addera mönster till höstgarderoben!Våga addera mönster till höstgarderoben!Våga addera mönster till höstgarderoben!
Våga addera mönster till höstgarderoben! Foto: Jason Lloyd-Evans

5. Matchande set med linne och kjol, By Malene Birger

Matchande brunt set med stickat linne och stickad kjol.Matchande brunt set med stickat linne och stickad kjol.Matchande brunt set med stickat linne och stickad kjol.
Matchande brunt set med stickat linne och stickad kjol.

Stilrent set från By Malene Birger som även finns i crèmevitt. Oslagbart till läderboots och oversize kavaj. Är det kyligt – bär en vit skjorta under linnet! Mer info, köp här (länk till Wakakuu).  

6. Matchande set med svart kjol och topp, Kappahl

Matchande svart set med smockad blus och kjol.Matchande svart set med smockad blus och kjol.Matchande svart set med smockad blus och kjol.
Matchande svart set med smockad blus och kjol.

Elegant set med smockad kjol och blus. En perfekt sommarduo som toppas med röda läppar och en clutch i handen. Mer info, köp här (länk till Kappahl). 

7. Tvådelat matchande set med skjorta och shorts, REDValentino

Matchande set med skjorta och shorts.Matchande set med skjorta och shorts.Matchande set med skjorta och shorts.
Matchande set med skjorta och shorts.

Bohemiskt set i läder som gör sig superfint till sommarens alla aktiviteter. Från brunchen till kvällen – switcha om till ett par uppklädda loafers eller sandaletter och du är redo. Mer info, köp här (länk till Net-a-Porter). 

LÄS MER: Så stylar du sommarens skjortklänning + 10 stilsäkra val