Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: TT

Matrix-trenden: Skinnkappan är HET – här är bästa köpen

En stadig rock i läder eller skinnimitation sätter stilen som de hetaste Hollywood-namnen bär just nu. Här är bra köp i olika längder och prisklasser. 

Hailey Bieber i läderrock från Magda Butrym.Hailey Bieber i läderrock från Magda Butrym.Hailey Bieber i läderrock från Magda Butrym.
Hailey Bieber i läderrock från Magda Butrym. Foto: BABA / TT NYHETSBYRÅN

Hailey Bieber och Kim Kardashian är båda stora fans av den bastanta läderrockslooken som är så het just nu. En skinnkappa är ett tidlöst plagg som samtidigt ger din look attityd – oavsett vad du bär under. 

Kim Kardashian i läderrock från Balenciaga.Kim Kardashian i läderrock från Balenciaga.Kim Kardashian i läderrock från Balenciaga.
Kim Kardashian i läderrock från Balenciaga. Foto: JASA / BACKGRID US / TT

Är du inte ett fan av skinnplagg – oavsett om det är av etiska eller ekonomiska skäl – så finns en uppsjö av fina plagg i läderimitation som är snällare mot plånboken. 

Julia Fox i läderrock från Rick Owens.Julia Fox i läderrock från Rick Owens.Julia Fox i läderrock från Rick Owens.
Julia Fox i läderrock från Rick Owens. Foto: LAVU / TT NYHETSBYRÅN

 

Damernas Värld älskar skinnrockar i trenchcoat-modell och nedan har vi valt ut köp som vi rekommenderar i olika prisklasser och längder. 

Lila Grace Moss på mamma Kate Moss födelsedag i en svart skinnrock med vit söm.Lila Grace Moss på mamma Kate Moss födelsedag i en svart skinnrock med vit söm.Lila Grace Moss på mamma Kate Moss födelsedag i en svart skinnrock med vit söm.
Lila Grace Moss på mamma Kate Moss födelsedag i en svart skinnrock med vit söm. Foto: ROBS, HALC10 / TT NYHETSBYRÅN

Rätta Matrix-looken i rock av läderimitation

Snygg, maskulin rock i skinnimitation som ger den rätta looken som kändisarna älskar just nu. Mer info – köp här (länk till Stand Studio).

Lyxig trenchcoat i läder från Jofama

Lyxig lädertrench i mjukt läder med alla klassiska detaljer och som slutar vid knät. Mer info – köp här (länk till Jofama). 

Kort kappa i glansig skinnimitation

Cool, lite kortare trenchcoat i skinnimitation med alla rätta detaljerna. Lättburen och tidlös! Mer info – köp här (länk till H&M)

Lång statmentkappa i läderimitiation 

Den riktiga Matrix-känslan infinner sig när rocken är riktigt lång som denna goding i skinnimitation från svenska Stand Studio. Mer info – köp här (länk till Mytheresa). 

LÄS ÄVEN Stilexperten Monika Kichau: ”Så bär du den trendiga minikjolen – oavsett ålder”

LÄS ÄVEN Kate Middleton strålar i budgetörhängen – för 25 kronor!

LÄS ÄVEN Chefredaktören: ”Min härligaste färgkombination i fem köp”