Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Modebloggare + klädkedja = sant

Det kryllar av samarbeten mellan bloggare och klädkedjor. Tidigare på Damernas.se har du kunnat läsa om Gina Tricot som tog hjälp av Caroline Blomst för att styla en kollektion och  succébloggarna bakom Anywho för en annan, Din sko som samarbetade med en trio av svenska stilsäkra bloggare och H&M som anställde Elin Kling som designer.
Nu är det dags igen. Det senaste heta samarbetet mellan bloggare och klädkedja gäller kanadensiska bloggaren Tommy Ton och klädkedjan Club Monaco.

Streetstylefotografen Tommy Ton, som är känd för sin  omåttligt populära blogg Jak and Jil, kan nu även kalla sig för designer. Tommy Ton har i samarbete med Club Monaco designat en axelväska för kvinnor och en ryggsäck för män. Väskorna är inspirerade av en "on the go"-livsstil och de ska vara lika funktionella som snygga.

Väskorna har redan synts under armarna på modekändisar under modeveckorna och i mitten av mars 2012 kommer de ut till försäljning. De kostar runt 2 000 kronor och kommer att finnas för beställning på webbshopen shopbop.com

Ta en närmare titt på väskorna genom att klicka på bilderna nedan