Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Sno stilen av Trinny Woodall.
Sno stilen av Trinny Woodall.
Sno stilen av Trinny Woodall.
Sno stilen av Trinny Woodall. Foto: TT Bild

5 stylingknep att sno från Trinny Woodall, 57, (våga mer färg i vår!)

Trinny Woodall, 57, den brittiska tv-personligheten som hjälper kvinnor att hitta sin personliga klädstil, är verkligen en inspiration med sin lekfulla och färgstarka garderob. Låt dig inspireras och passa på att höja volymen i garderoben och bjud in lite mer färg i vår! 

Trinny Woodall blev med sin kompanjon Susannah Constantine känd över hela världen med sitt tv-program What not to wear. Där hjälpte de kvinnor att hitta snygga plagg med rätt passform, men också kläder som speglade deras personligheter. Och när programmet för 10 år sen dök upp här hemma fick det namnet Trinny & Susannah stylar om Sverige. Trinny Woodall själv har en färgglad garderob och räds varken starka färger eller mönster. Vi har tittat närmare på hennes looks och här är 5 stylingknep att inspireras av signerade Trinny. 

Hon kör monokromt - blått ton i ton 

Trinny Woodall matchar blått med blått. Foto: TOPS, ROBS / BACKGRID UK / TT / TT NYHETSBYRÅN

Trinny Woodall klär sig gärna i levande och starka färger som här i en outfit helt i blått. Tunna vida byxor, matchade med en tunn, oversized blus i kleinblått och en blå kavaj över. Så enkelt och så snyggt! 

Blå blazer från Mq Marquet 

Blå kavaj från Mq Marquet.

Vårens finaste blå kavaj? Stylingtips: välje en storlek större än vanligt, oversize är ledordet våren 2021. Marquis blazer från Mq:s Stockh lm Studio. Mer info och köp här (länk till Mq Marquet).  

Hon matchar rosa med rött 

Trinny Woodall matchar gärna starka färger i sin garderob. Foto: S MEDDLE/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / TT NYHETSBYRÅN

Både rosa och rött tillhör vårens trendfärger och ni har säkert hört debatten om att rosa och rött inte passar ihop, men jo, självklart kan man matcha rosa med rött! Här har Trinny satsat på en mörkrosa, nästan cerise, skjorta under en klassiskt röd kostym. Och här är ytterligare ett tips: röd kostym är inte enbart för julen!

Lyxig rosa blus från Stine Goya 

Blus från Stine Goya.

Om cerise är för mycket så är kanske den här rosa blusen är alldeles perfekt! Lyxig skjorta, Shirt top James från danska märket Stine Goya. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Hon matchar sin gula kostym med vita sneakers 

Trinny Woodall i gul kostym med sneakers. Foto: KEN MCKAY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / TT NYHETSBYRÅN

Det är så härligt att se en dressad look med kostym och vit top under, och så matchar Trinny detta med vita fräscha sneakers. Så mycket mer bekvämt än höga klackar, men precis lika välklätt (nästan!). Tipset är att hålla dina vita sneakers undan leriga vårpromenader, så håller de sig snyggare längre. 

Vita sneakers i skinn med hög sula 

Vita sneakers i skinn med så kallad platformssula, alltså lite höjd. Perfekt om man vill komma upp lite (särskilt när man har långa kostymbyxor på sig) och de adderar en lite mer festlig känsla än vanliga sneakers. Sneakers wide ribbon från Agnes Cecilia. Mer info och köp här (länk till Ellos).  

Hon klär sig gärna i vågade mönster 

Foto: Ken McKay/ITV/REX / TT NYHETSBYRÅN

Trinny är inte rädd för färg, och heller inte vågade mönster. Här matchar hon rosa byxor med en enkel vit skjorta (nåja, kolla in den rosa kragen!) med själva ”huvudnumret”, en mönstrad kavaj utan slag. Den här outfiten passar lika bra på jobbet som på festen! 

Blommig blus med kavajkrage från Monki 

Blommig kavajblus från Monki.

Den här söta blommiga blusen från Monki har snygga kavajslag och kan lätt bäras som antingen en blus, eller öppen som kavaj med tex en top eller polo under. Matcha till rosa byxor eller jeans så har du en härlig färgklick att se fram emot! Mer info och köp här (länk till Monki.)  

Hon satsar på utsvängda jeans (och matchar jeans med lila!) 

Trinny Woodall i vida jeans. Foto: Ken McKay/ITV/REX / TT NYHETSBYRÅN

Vida jeans är ju en av vårens jeanstrender och här har hon valt ett par med hög midja och vidd i benen, som ofta kallas flare eller wide leg. Ser ni vad snyggt det är med lila till jeans? Den idén snor vi direkt! 

Vida jeans till budgetpris från H&M 

Vida jeans från H&M.

Vida jeans med hög midja från H&M till budgetpris! Dessa jeans kan du matcha med blus och kavaj som Trinny för en mer formell look, men du kan också bära dem till dina platform sneakers och din rosa blus! (Eller en hoodie för de dagar du väljer att lounga.) Mer info och köp här (länk till H&M.)  

Läs mer: 5 plagg som bör finnas i basgarderoben enligt Anna Wintour.