Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

By Malina släpper en höstkollektion med tydliga 70-talsinfluenser.By Malina släpper en höstkollektion med tydliga 70-talsinfluenser.By Malina släpper en höstkollektion med tydliga 70-talsinfluenser.
By Malina släpper en höstkollektion med tydliga 70-talsinfluenser. Foto: By Malina

70-talsdisco möter Jackie Kennedy – se By Malinas höstkollektion

By Malina släpper en höstkollektion där Saturday Night Fever, Jackie Kennedy och Studio 54 står för inspirationen. 

Även om fest och flärd inte står överst på agendan i rådande tider betyder det inte att din festgarderob behöver ligga vilande. Det visar By Malina exempel på med sin nya höstkollektion, där 70-talsdisco och Saturday Night Fever är tydliga inspirationskällor.

LÄS OCKSÅ: Höstmode 2020 – allt om säsongens hetaste trender

Plocka fram till inre 70-talsdiva!Plocka fram till inre 70-talsdiva!Plocka fram till inre 70-talsdiva!
Plocka fram till inre 70-talsdiva! Foto: By Malina

By Malinas tolkning av 70-talet bjuder på en bred variation stilar: powerkostymen, hippiechica blusar och till och med inslag av glamrock där klassiskt kvinnliga silhuetter möter maskulina snitt. Silke löper som en röd tråd genom kollektionen, i form av allt från klänningar till lyxiga loungeplagg, och missmatchande prints står stadigt i fokus. 

Hippieinfluenser i By Malinas AW20-kollektion.Hippieinfluenser i By Malinas AW20-kollektion.Hippieinfluenser i By Malinas AW20-kollektion.
Hippieinfluenser i By Malinas AW20-kollektion. Foto: By Malina

LÄS OCKSÅ: Uppdatera din jobbstil – eleganta klänningar med det lilla extra

Det breda skärpet flirtar tydligt med 70-talet.Det breda skärpet flirtar tydligt med 70-talet.Det breda skärpet flirtar tydligt med 70-talet.
Det breda skärpet flirtar tydligt med 70-talet. Foto: By Malina

Plaggen går genomgående i jordnära toner med brunt, rostigt och svart och koboltblå som en iögonfallande accentfärg. Och som i kontrast till 70-talets glada discolooks med paljetter är även Jackie Kennedys eleganta look med dressade klänningar ett tydligt inslag i kollektionen. 

Jackie Kennedy är en inspirationskälla för kollektionen med sin eleganta stil.Jackie Kennedy är en inspirationskälla för kollektionen med sin eleganta stil.Jackie Kennedy är en inspirationskälla för kollektionen med sin eleganta stil.
Jackie Kennedy är en inspirationskälla för kollektionen med sin eleganta stil. Foto: By Malina

By Malina premiärvisade kollektionen, som totalt består av 39 plagg och accessoarer, under förra veckans Stockholm Fashion Week och den släpptes direkt därefter online. Klicka här för att spana in alla plagg.

LÄS OCKSÅ: Fem viktiga höjdpunkter från Stockholm Fashion Week

Glitter och paljetter à la 70-talsdisco.Glitter och paljetter à la 70-talsdisco.Glitter och paljetter à la 70-talsdisco.
Glitter och paljetter à la 70-talsdisco. Foto: By Malina