Äntligen! Nu öppnar Chanel sin första butik i Sverige

En fashionistas stora dröm är på väg att gå i uppfyllelse – Chanel bekräftar vårens hetaste rykte, i vår öppnar Chanel i Stockholm!

Besök i Chanel-butiker har länge varit ett privilegium för utlandsresenärer, men nu bekräftar modehuset att även Stockholmare kommer att få möjlighet att njuta av Mademoiselle Chanels lyxiga varumärke på hemmaplan. Att Chanel skulle vara på väg till den svenska huvudstaden är ett rykte som florerat i tre-fyra år, och det som i våras gav fart till ryktesspridningen var att de sades ha hittat den perfekta lokalen i de gamla lokalerna till Restaurang Bistro Jarl.

Modehuset har nu bekräftat att ryktet stämmer, under våren slår modehuset upp portarna på Birger Jarlsgatan 7. Placeringen kommer att passa Chanel som handen i handske. I hjärtat av Birger Jarlsgatan och Stureplan får de även gott sällskap av butiker som Gucci, Prada, Bottega Venetta, Nathalie Schuterman, Michael Kors, Louis Vuitton, Stella McCartney, och Marc Jacobs.

– Äntligen kommer Chanel till Sverige. Många modeentusiaster med mig har längtat efter att ha denna juvel bland prestigemodehusen även på hemmaplan! Säger Martina Bonnier, chefredaktör och modechef på Damernas Värld.

Vad säger ni, är det läge att börja spara till drömväskan?

Vill du läsa fler modenyheter? Gilla Damernas värld på Facebook så missar du ingenting!