Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Chanel öppnar tre nya butiker i Sverige.Chanel öppnar tre nya butiker i Sverige.Chanel öppnar tre nya butiker i Sverige.
Chanel öppnar tre nya butiker i Sverige. Foto: TT

Chanel öppnar två nya butiker i Sverige

Under hösten och vintern expanderar Chanel i Sverige och öppnar tre nya doft- och skönhetsbutiker i Sverige.

I oktober förra året nyöppnade Chanel på Birger Jarlsgatan i Stockholm, modehusets största och lyxigaste butik i Sverige där du kan köpa allt från ready to wear-kollektion till lyxiga handväskor. Sedan dess har de öppnat flera doft- och skönhetsbutiker runtom i vårt avlånga land och nu är det dags för tre till – på Åhléns City i Stockholm och i Göteborg, Nordstan. Även Täby Centrum får en butik i slutet av året.

LÄS OCKSÅ: Så mycket höjer Chanel och Louis Vuitton priserna på grund av corona

Chanel-butikerna kommer ha fokus på skönhet, doft och eyewear.Chanel-butikerna kommer ha fokus på skönhet, doft och eyewear.Chanel-butikerna kommer ha fokus på skönhet, doft och eyewear.
Chanel-butikerna kommer ha fokus på skönhet, doft och eyewear. Foto: Chanel

De nya butikerna kommer ha hela skönhetssortimentet samt glasögon och efter detta finns Chanel representerat på totalt tio butiker och online i Sverige. 

Och är du inte sugen på att shoppa i fysiska butiker kommer ännu en nyhet från Chanel i sammanhanget. I slutet av 2020 kommer de lansera en ny webbshop för sin eyewear-linje där du virtuellt kommer kunna testa glasögon. 

LÄS OCKSÅ: Chanel 2.55 – pris och allt du behöver veta om världens mest älskade väska