Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chefredaktören: ”Elegant citysnygg med fransdetaljer”

Upptagen? Shoppingsugen? Rådvill? Då ska du titta hit: Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh väljer ut fem köp som har alla rätt.

Jag är tokig i subtila fransdetaljer just nu!

Polotröja av ull/kashmir från Filippa K

En tunn chic polotröja av bra kvalitet är en riktigt bra kompis under det kyligare halvåret – perfekt att ha under tröjor och kavajer för att addera en detalj, värme och – om man vill – färg. Jag har sneglat på den här ett tag nu – det är den fransiga kanten som lockar mig och gör att den här sticker ut i mängden.  Mer info och köp här (länk till Filippa K)

Kjol med fransdetalj från By Malene Birger

En oerhört vacker kjol – slitsen med den fransade kanten fick mig på fall direkt. Så avslappnat elegant att jag får gåshud! Mer info och köp här (länk till By Malene Birger).

Klackring i recyklad mässing från Cos

Cos är mitt go-to-ställe om jag behöver ett kul smycke som inte kostar för mycket. Den här klackringen – som jag placerar över leden mitt på fingret blir en liten detalj som jag vet att både jag och andra kommer att njuta av. Mer info och köp här (länk till Cos).

Otroligt chic väska från Little Liffner

Svenska Little Liffners väskor är ju smått otroliga, och den här nyheten vill jag addera till min väskpark. Mer info och köp här (länk till Little Liffner).

Grova stövlar från Arket

I år vill jag ha grova stövlar i stan. Och på landet. Och på jobbet. Ja, helt enkelt överallt. Ger också en i övrigt rätt så elegant klädsel en coolare och mer avslappnad air. Mer info och köp här (länk till Arket).

LÄS MER: Höstens trendplagg – 10 stickade klänningar vi vill ha just nu