Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Emma Watson har bling i sina ear cuffs och Beyoncé öser på och mixar med stora örhängen.Emma Watson har bling i sina ear cuffs och Beyoncé öser på och mixar med stora örhängen.Emma Watson har bling i sina ear cuffs och Beyoncé öser på och mixar med stora örhängen.
Emma Watson har bling i sina ear cuffs och Beyoncé öser på och mixar med stora örhängen.

Ear cuffs - 90-talets örhängen är tillbaka igen (10 snygga ear cuffs du vill ha i vår!)

Ear cuffs, de små örhängena som man fäster runt örat har kommit tillbaka! Förutom att de är smidiga om man inte har hål i öronen, så är de ett roligt och enkelt sätt att piffa upp sin look! Här är 10 snygga och trendiga ear cuffs som du kan klicka hem direkt online! 

90-talstrenderna kommer tillbaka, den ena efter den andra. Vi som gick omkring med ear cuffs på den gamla goda tiden minns att de ibland gjorde ont i öronen, men vad gjorde det när de var så trendiga?! Ear cuffs anno 2021 är betydligt mer eleganta och kommer i många snygga varianter i både silver och guld - och självklart med bling! 

Ear cuff med pärlor från Sophie by Sophie 

Ear cuffs från Sophie by Sophie.Ear cuffs från Sophie by Sophie.Ear cuffs från Sophie by Sophie.
Ear cuffs från Sophie by Sophie.

Ear cuff i guldpläterat silver med pärlor, elegant och tufft på samma gång! Funky pearl ear cuff från svenska märket Sophie by Sophie. Mer info och köp här (länk till Ellos.)

Ear cuff i form av en klo från Maria Nilsdotter 

Ear cuff från Maria Nilsdotter.Ear cuff från Maria Nilsdotter.Ear cuff från Maria Nilsdotter.
Ear cuff från Maria Nilsdotter.

Maria Nilsdotters populära smycken i form av klor finns också som ear cuffs. Antingen i silver eller i guldfärgat silver. Earcuff claw. Mer info och köp här (länk till Wakakuu.)  

Earcuffs med färgade stenar från & Other Stories 

Ear cuffs med färgade stenar.Ear cuffs med färgade stenar.Ear cuffs med färgade stenar.
Ear cuffs med färgade stenar.

Ett par ear cuffs från & Other Stories i guldfärgad metall och med färgade stenar i glas. Stenarna är i olika form och kan bäras ihop eller var för sig. Multi-coloured diamanté ear cuff set. Mer info och köp här (länk till & Other Stories.)  

Earcuff i silver från Jane Koenig 

Ear cuff från Jane Koenig.Ear cuff från Jane Koenig.Ear cuff från Jane Koenig.
Ear cuff från Jane Koenig.

Dramatisk ear cuff i äkta silver med snyggt präglat mönster. Så snygg! Small reflection cuff från Jane Koenig. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)   

Ear cuff med multifärgade stenar

Ear cuff från Ur & Penn i silver och med färgade stenar.Ear cuff från Ur & Penn i silver och med färgade stenar.Ear cuff från Ur & Penn i silver och med färgade stenar.
Ear cuff från Ur & Penn i silver och med färgade stenar.

Visst får man lite sommarkänslor av den här? Något bredare ear cuff i äkta silver och prydd med stenar i olika färger. Mer info och köp här (länk till Ur & Penn.)  

Rita Ora i ear cuffs med bling som går hela vägen uppför örat, och Julia Roberts i ear cuffs utspridda.Rita Ora i ear cuffs med bling som går hela vägen uppför örat, och Julia Roberts i ear cuffs utspridda.Rita Ora i ear cuffs med bling som går hela vägen uppför örat, och Julia Roberts i ear cuffs utspridda.
Rita Ora i ear cuffs med bling som går hela vägen uppför örat, och Julia Roberts i ear cuffs utspridda. Foto: TT Bild

Stora ear cuffs med strass 

Ear cuffs med strass.Ear cuffs med strass.Ear cuffs med strass.
Ear cuffs med strass.

Ear cuffs med flera strasstenar som lägger sig snyggt längs med hela örat. Dessa tar verkligen för sig. Perfakta party-cuffs! Mer info och köp här (länk till Glitter.)  

Ear cuff i guld med stenar 

Earcuff från Ur & Penn.Earcuff från Ur & Penn.Earcuff från Ur & Penn.
Earcuff från Ur & Penn.

Ear cuff i guldfärgat silver i form av ett kryss med dubbla rader av stenar (kubik zirkoner). Mer info och köp här (länk till Ur & Penn.)  

Set med örhängen och ear cuff från Snö of Sweden 

Ear cuff och örhängen från Snö of Sweden.Ear cuff och örhängen från Snö of Sweden.Ear cuff och örhängen från Snö of Sweden.
Ear cuff och örhängen från Snö of Sweden.

Här kommer ear cuffen i ett set om ett par örhängen med stenar och ytterligare ett örhänge med en hängande sten. Så snyggt att matcha alla fyra! Lurie cuff ear mix från Snö of Sweden. Mer info och köp här (länk till Ellos.)  

Earcuffs i 3-pack i enklare stil 

Ear cuffs i 3-pack från Glitter.Ear cuffs i 3-pack från Glitter.Ear cuffs i 3-pack från Glitter.
Ear cuffs i 3-pack från Glitter.

Ear cuffs i 3-pack från Glitter i både silverfärgad och guldfärgad metall, i tre olika modeller. Perfekt när man vill mixa och testa fler på en gång. Mer info och köp här (länk till Glitter.)  

Stilren ear cuff i silver från Sif Jakobs 

Earcuff från Sif Jakobs.Earcuff från Sif Jakobs.Earcuff från Sif Jakobs.
Earcuff från Sif Jakobs.

Ear cuff i sterling silver med polerad yta. Den här stilrena ear cuffen är verkligen tidlös - den kommer du att kunna ha i många år! Matera earcuff från Sif Jakobs. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

LÄS MER: Historien om tennisarmbandet - läs om hur det kom till.