Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Se Gannis första väskkollektion – från minimalism till färgexplosion

Ganni släpper sin första kollektion handväskor och i fokus ligger multifunktionalitet, lekfullhet och spännande mönsterinslag.

Danska Ganni har på bara ett par år blivit modemärket på allas läppar (och i allas garderob!). Med färgsprakande, mönsterrika och lekfulla plagg i fokus har grundarna tillika kärleksparet 

Ditte och Nicolaj Reffstrup gjort kometkarriär världen över.

Senast under Coachella-festivalen uppmärksammade vi att supermodeller som Kendall Jenner och Gigi Hadid bar plagg från det Köpenhamn-baserade märket och tidigare i våras öppnade de sin första butik i Sverige. Nu släpper Ganni en första kollektion handväskor i skinn som nästa drag.

Jag ser handväskor som en förlängning av dig själv, som inte går att leva utan
Gannis första kollektion med väskor består av fem pieces.

”Vi ville tänka utanför boxen för att verkligen skapa en väskor som passar alla, som du alltid kan använda”, säger kreativa chefen Ditte Reffstrup om kollektionen och tillägger att målet är att kollektionen ska passa tjejen som har hela sitt liv i sin toteväska likväl som personen som är på jakt efter en praktisk crossbody-väska med plats för bara det viktigaste.

”Jag ser handväskor som en förlängning av dig själv, en grundläggande detalj du inte kan leva utan”, fortsätter hon.

Gannis lekfulla mönster går som en röd tråd genom kollektionen.

Ledorden för väskornas design är multifunktionalitet och man har lagt mycket energi på att göra väskorna så anpassningsbara som möjligt. Till exempel har flera varianter uttagbara innerväskor som du kan använda separat som en ny accessoar.

Priserna ligger på 3799 kronor och uppåt.

Debutkollektionen består av fem väskor i äkta skinn. I färgväg sträcker den sig från starka kulörer till skandinavisk minimalism, och har Gannis lekfulla mönsterinslag som röd tråd. Väskorna kostar från 3799 kronor och uppåt och finns att köpa på Gannis hemsida.