Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: H&M

Giambattista Valli x H&M – se alla plagg från magiska kollektionen

H&M x Giambattista Valli = sant! Snart släpper modehuset och budgetkedjan en kollektion tillsammans vilket blir H&M:s stora designsamarbete för hösten 2019.

Vi var många som jublade när H&M avslöjade årets designsamarbete med Giambattista Valli under Amfar-galan i Cannes i våras. Den italienske modeskaparen har gjort sig känd för sina bakelseliknande, drömmiga galaklänningar, vilka burits på röda mattan av superstjärnor (eller ”Valli Girls”, som han gärna kallar dem) som Rihanna, Kendall Jenner och Lena Dunham.

LÄS MER: Simone Rocha är H&M:s designsamarbete 2021 

"Att kunna dela hans design med våra kunder har länge varit en dröm för oss och vi ser så fram emot att se reaktionerna på denna vackra kollektion", säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M."Att kunna dela hans design med våra kunder har länge varit en dröm för oss och vi ser så fram emot att se reaktionerna på denna vackra kollektion", säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M."Att kunna dela hans design med våra kunder har länge varit en dröm för oss och vi ser så fram emot att se reaktionerna på denna vackra kollektion", säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M.
"Att kunna dela hans design med våra kunder har länge varit en dröm för oss och vi ser så fram emot att se reaktionerna på denna vackra kollektion", säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M. Foto: H&M

Giambattista Valli x H&M släpps 7 november

Den 7 november är det dags för H&M och Giambattista Valli att slå sina påsar ihop, men ett mindre ”pre-drop” släpptes redan i våras och sålde slut på direkten.

Kollektionen genomsyras av Giambattista Vallis eklektiska stil som spänner från mjuka, voluminösa tyllklänningar och volangbeprydda blusar, till skarpa och skräddarsydda silhuetter. Färgskalan går från svart till ljusrosa och de mönster som står i fokus är romantiska blommor och lekfulla pussmunnar. Strass, pärlor och spets höjer festkänslan ytterligare en grad, men även streetmode är närvarande i kollektionen uttryckt i form av väldekorerade hoodies och ungdomliga t-shirtar. När Giambattista Valli designar för H&M ska det finnas något för alla.

”Jag är så glad över detta samarbete: H&M ger mig möjligheten att förmedla min stil och min kärlek till skönhet till en bredare publik. Jag hoppas att min design ska inspirera kärlekshistorier världen över”, säger Giambattista Valli i ett pressmeddelande.

I och med samarbetet gör Giambattista Valli även sin första herrkollektion någonsin.

”Vi är överlyckliga över att samarbeta med Giambattista Valli. Han är en verklig mästare när det gäller haute couture med öga för detaljer i hantverket. Att kunna dela hans design med våra kunder har länge varit en dröm för oss och vi ser så fram emot att se reaktionerna på denna vackra kollektion”, säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M.

Kollektionen släpps här klockan 10.00 den 7 november samt i utvalda butiker.

LÄS MER: Giambattista Valli om H&M-kollektionen: ”Unika plagg att samla och spara”

Giambattista Valli x H&M – se plaggen från kollektionen – klicka direkt på bilderna för att komma till plaggen.

Klänningar från Giambattista Valli x H&M.Klänningar från Giambattista Valli x H&M.Klänningar från Giambattista Valli x H&M.
Klänningar från Giambattista Valli x H&M. Foto: H&M

Långa afton/fest-klänningar. Läs mer och köp här.

Kappor och jackor från Giambattista Valli x H&M-Kappor och jackor från Giambattista Valli x H&M-Kappor och jackor från Giambattista Valli x H&M-
Kappor och jackor från Giambattista Valli x H&M- Foto: H&M

Välskräddade kappor och jackor med fuskpäls. Läs mer och köp här.

Klänningar från Giambattista Valli x H&M.Klänningar från Giambattista Valli x H&M.Klänningar från Giambattista Valli x H&M.
Klänningar från Giambattista Valli x H&M. Foto: H&M

Korta afton/fest-klänningar. Läs mer och köp här.

Byxor, kjolar och blusar från Giambattista Valli x H&M.Byxor, kjolar och blusar från Giambattista Valli x H&M.Byxor, kjolar och blusar från Giambattista Valli x H&M.
Byxor, kjolar och blusar från Giambattista Valli x H&M. Foto: H&M

Festliga toppar, kjolar och byxor. Läs mer och köp här.

Hoodies och t-shirtar från Giambattista Valli x H&M.Hoodies och t-shirtar från Giambattista Valli x H&M.Hoodies och t-shirtar från Giambattista Valli x H&M.
Hoodies och t-shirtar från Giambattista Valli x H&M. Foto: H&M

Streetwear-influenser i form av hoodies och t-shirts. Läs mer och köp här.

Accessoarer från Giambattista Valli x H&M.Accessoarer från Giambattista Valli x H&M.Accessoarer från Giambattista Valli x H&M.
Accessoarer från Giambattista Valli x H&M. Foto: H&M

Smycken, skor, väskor, scarfar är några av de olika accessoarerna.

LÄS MER: Klassiskt och tidlöst! H&M släpper designsamarbete med brittiskt märke