Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Instagram @justinbieber/Getty Images

Hailey Bieber älskar svenskt mode under kärleksresan till London

När Hailey och Justin Bieber åkte till London på kärleksresa packades svenskt mode ner i resväskorna. 

Hailey Bieber och Justin Bieber firade lucia i London och Hailey visade återigen att hon är ett stort fan av svenskt mode – på den här resan var det Acne Studios och Eytys som packades ner i den Bieberska resväskan. 

 

https://www.instagram.com/p/CXarYj1oXjm/

Parets vistelse i London inleddes med promenad på stan i mysiga rockar och sneakers. Hailey valde svenska jeans från Eytys, rock från Balenciaga, halsduk från Bottega Veneta och sneakers från Nike.

Hailey Bieber går på date night i svart fodral från Acne Studios

På kvällen fortsatte deras svenskflirtande dejt då Hailey bar en miniklänning från Acne Studios höstkollektion. Klänningen är tyvärr slutsåld på Acne Studios sajt, men finns kvar i vissa nätbutiker som säljer Acne Studios.

Foto: Ricky Vigil M / GC Images

Till det valde hon pumps från Saint Laurent och strumpbyxor från Wolford. 

Hailey Bieber i Acne Studios miniklänning.Hailey Bieber i Acne Studios miniklänning.Hailey Bieber i Acne Studios miniklänning.
Hailey Bieber i Acne Studios miniklänning. Foto: TIMC, JUPA / TT NYHETSBYRÅN

 

Justin bär en kostym från märket Amiri. Paret fotograferades utanför Kungliga Operan i London och därefter fortsatte de till restaurangen China Tang från vilken Justin instagrammade en partybild på det uppklädda paret. 

https://www.instagram.com/p/CXdJOhpoZmT/

Hailey Bieber är ett stort fan av Acne Studios och bär regelbundet deras plagg. Det delar hon med kändisar som Dakota Johnson, Kylie Jenner och Adele bland många andra stjärnor denna höst. 

3 gånger Hailey Bieber valt Acne Studios under senhösten 2021

Hailey smiter ut bakvägen från Craig’s i West Hollywood, Los Angeles, tillsammans med Justin Bieber i kalvläderrock från Acne Studios i mitten av november.Hailey smiter ut bakvägen från Craig’s i West Hollywood, Los Angeles, tillsammans med Justin Bieber i kalvläderrock från Acne Studios i mitten av november.Hailey smiter ut bakvägen från Craig’s i West Hollywood, Los Angeles, tillsammans med Justin Bieber i kalvläderrock från Acne Studios i mitten av november.
Hailey smiter ut bakvägen från Craig’s i West Hollywood, Los Angeles, tillsammans med Justin Bieber i kalvläderrock från Acne Studios i mitten av november. Foto: NNON / TT NYHETSBYRÅN
I en skinnjacka från Acne på väg från sushimiddag i Hollywood i mitten av november.I en skinnjacka från Acne på väg från sushimiddag i Hollywood i mitten av november.I en skinnjacka från Acne på väg från sushimiddag i Hollywood i mitten av november.
I en skinnjacka från Acne på väg från sushimiddag i Hollywood i mitten av november. Foto: IMWES / TT NYHETSBYRÅN
Fixar ärenden i kostym från Acne Studios i mitten av oktober.Fixar ärenden i kostym från Acne Studios i mitten av oktober.Fixar ärenden i kostym från Acne Studios i mitten av oktober.
Fixar ärenden i kostym från Acne Studios i mitten av oktober. Foto: GICE / TT NYHETSBYRÅN

LÄS ÄVEN Kim Kardashians heta kärleksaffär med Balenciaga

LÄS ÄVEN Victoria i modets huvudstad: Hyllar Elin Kling

LÄS ÄVEN Stilexperten Monika Kichau: ”Så bär du 00-talets baggybyxa på ett modernt sätt”