Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: CYRIL MOREAU / BESTIMAGE / TT NYHETSBYRÅN

Har Kourtney Kardashian blivit dödsmetallare?

Från lyxmärken som Balmain och Givenchy till – death metal? Men Kourtney Kardashian visar hur man, trots dödsmetalltröja, håller lyxen vid liv. 

Både en och annan chic flanör på fashionabla Place Vendôme i Paris satte i halsen när storasyster Kourtney från en av världens just nu mest kända familjer, Kardashian-klanen, skred ut från lyxhotellet Ritz. Det i sig är kanske ingenting som förvånar – det var snarare hennes val av kläder som var något oväntat. 

Kardashian-systrarna ses vanligtvis i extremt exklusiva, kroppsframhävande plagg från lyxmärken som Balmain, Givenchy och Valentino – och en exklusiv garderob är något de har gemensamt med Hotel Ritz övriga gäster. 

Kourtney Kardashian bar dödsmetalltröja 

Denna dag hade dock Kourtney iklätt sig en urtvättad bandtröja från ett extremt metalband. Cannibal Corpse är ett av de största death metalbanden – de har sålt miljontals album, men även blivit bannlysta i bland annat Tyskland, Australien och Nya Zeeland för sina explicita texter. 

Travis Barker och Kourtney Kardashian lämnar hotell Ritz i Paris – i tröjor som hyllar The Cramps och Cannibal Corpse. Foto: CYRIL MOREAU / BESTIMAGE / TT NYHETSBYRÅN

Troligtvis är det inte för deras musik som Kourtney Kardashian valt att ikläda sig bandets tröja – snarare har hon, liksom många kvinnor, norpat den från sin pojkväns garderob för en trendig oversize-look. Sedan en tid tillbaka dejtar hon Travis Barker, trummis i det amerikanska bandet Blink-182. Faktum är att sedan de började träffas har hans stil börjat gnugga av sig på Kourtney som allt oftare lämnar de mest glamourösa plaggen hemma till förmån för en rockigare stil. 

Kourtney Kardashians stilknep

Men … Kourtney skulle inte vara en Kardashian om hon inte mixat upp sin dödsmetalltröja med lyx – ett beprövat stilknep som alltid går hem: I handen bar hon en av världens mest exklusiva väskor: En svart Hermès Birkin-väska. 

Travis Barker och Kourtney Kardashian lämnar hotell Ritz i Paris – den senare klädd i dödsmetalltröja och lyxväska från Hermès. Foto: CYRIL MOREAU / BESTIMAGE / TT NYHETSBYRÅN

LÄS ÄVEN Kim Kardashian ”stod brud” igen: Se hennes omtalade coutureklänning!