Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Modechef Lisa Pettersson tipsar om höstens och vinterns skönaste tofflor och inneskor.Modechef Lisa Pettersson tipsar om höstens och vinterns skönaste tofflor och inneskor.Modechef Lisa Pettersson tipsar om höstens och vinterns skönaste tofflor och inneskor.
Modechef Lisa Pettersson tipsar om höstens och vinterns skönaste tofflor och inneskor.

Modechefen tipsar: ”13 stilsäkra tofflor för hemmakontoret”

Innetofflor och inneskor är ett självklart sätt att lyfta den avslappnade hemmaoutfiten på hemmakontoret – eller varför inte ta med dig i väskan när du är bortbjuden? Damernas Världs modechef listar 12 stilsäkra tofflor och inneskor!

Det har blivit poppis med inneskor och vem vill inte vara snygg om fötterna på hemmakontoret! Som tur är finns det mängder av snygga tofflor och sandaler som går att använda både inne och ute som passar. Bär dem inomhus som inneskor nu och sedan ute under sommarsäsongen. Modechef Lisa Pettersson har valt ut sina 13 favoriter, från lurviga och trendiga tofflor hos Flattered till eleganta slip-in-klassiker från Balenciaga.

LÄS OCKSÅ: Modechefen väljer vårens mest stilsäkra myskläder för hemmakontoret

1. Färglada tofflor 

Rutiga tofflor från samarbetet mellan Hums Slippers och & Other Stories. Skönare tofflor får man leta efter. Mer info köp här.

Tofflor från Hums Slippers. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Hums Slippers. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Hums Slippers. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Tofflor från Hums Slippers. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

2. Tofflor - budgetkap

Mjuka och prisvänliga är dessa tofflor från H&M. Mer info köp här

Tofflor från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Tofflor från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

3. Fårskinnsdröm

Fårskinnstofflor från Shepard funkar året om och håller dina fötter varma med stil. Mer info köp här.

Tofflor från Shepard. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Shepard. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Shepard. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Tofflor från Shepard. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

4. Julklappstips

Dessa röda tofflor från Arket ska jag skriva på min önskelista till jul. Mer info köp här

Tofflor från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Tofflor från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

5. Inomhus-ballerina 

Elegant svart ballerina-toffla från Flattered. Kombinera med jeans, randig t-shirt och kavaj och så var din hemmakontorsstil klar. Mer info köp här

Tofflor från Flattered. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Flattered. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Flattered. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Tofflor från Flattered. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

6. Klassisk toffla från Birkenstock

Visst är dina fötter värda det bästa. Dessa bekväma och varma tofflor från Birkenstock är värda sin investering. Mer info köp här.

Tofflor från Birkenstock. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Birkenstock. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Birkenstock. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Tofflor från Birkenstock. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

7. Stilsäkert i svart

Stilsäkert i svart blir det med dessa fluffiga tofflor från Gina Tricot. Mer info köp här

Tofflor från Gina Tricot. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Gina Tricot. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Gina Tricot. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Tofflor från Gina Tricot. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

8. Lyxigast

Moderiktigast inomhus blir du med dessa eleganta slip-in tofflor av skinn från Balenciaga. Mer info köp här.

Tofflor från Balenciaga. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Balenciaga. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Balenciaga. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Tofflor från Balenciaga. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

9. Matcha ton i ton

Dessa fina tofflor från Unisa blir ett fint komplement till din ljusa pyjamas. Matcha ton i ton. Mer info köp här.

Tofflor från Unisa. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Unisa. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Unisa. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Tofflor från Unisa. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

10. Eleganta tofflor i skinn

Stilfulla lädertofflor från Kasti faller de flesta i smaken. Sen att de gör underverk för dina fötter är ett extra plus. Läs mer och köp här.

Tofflor från Kasti. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Kasti. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Kasti. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Tofflor från Kasti. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

11. Tofflor i kashmir

Som en andra strumpa är dessa stickade tofflor av kashmir från Cos. Merinfo köp här.

Tofflor från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Tofflor från Cos. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

12. Minimalistiska tofflor

Minimalistiska tofflor från alltid lika trendiga The Row. Mer info köp här. 

Tofflor från The Row. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från The Row. Klicka på bilden och kom direkt till skon.Tofflor från The Row. Klicka på bilden och kom direkt till skon.
Tofflor från The Row. Klicka på bilden och kom direkt till skon.

Lurviga tofflor i vitt

Lurviga ballerinor från Flattered som passar utmärkt till en minimalistisk loungestil. mer info köp här.

Tofflor från Flattered. Klicka på bilden och kom direkt till köp.Tofflor från Flattered. Klicka på bilden och kom direkt till köp.Tofflor från Flattered. Klicka på bilden och kom direkt till köp.
Tofflor från Flattered. Klicka på bilden och kom direkt till köp.