Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Jill Biden på Grammygalan 2023.Jill Biden på Grammygalan 2023.Jill Biden på Grammygalan 2023.
1 AV 2
Natten till måndagen gick den 65:e upplagan av stapeln i Los Angeles
2 AV 2
Jill Biden på Grammygalan 2023.
Foto: ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Jill Bidens klänningsknep på Grammygalan

När Jill Biden delade ut pris under Grammygalan 2023 visade det sig att även hon tar till säkra stilknep när tillfälle bjuds. 

Visst, Beyoncé Knowles – som blev historisk som alla tiders största Gammyvinnare – var kvällens drottning, men det är inte varje dag Grammygalan får besök från Vita huset och en uppklädd First Lady. Men det är just vad som skedde under gårdagens gala i Los Angeles.  

Jill Biden på scenen under Grammy Awards 2023.Jill Biden på scenen under Grammy Awards 2023.Jill Biden på scenen under Grammy Awards 2023.
Jill Biden på scenen under Grammy Awards 2023. Foto: Rob Latour/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

Jill Biden visade att ett klassiskt stilknep – hittar du ett plagg som du trivs bra i, införskaffa det i flera färger – som fungerar för oss andra, fungerar även för en First Lady. Hennes silverblänkande klänning från det amerikanska märket Oscar de la Renta, i design som ett bladverk, kan vänner av amerikanska politiska tillställningar möjligen känna igen.
I december besökte den franske presidenten Emmanuel Macron Vita huset tillsammans med frun Brigitte Macron (som såg fantasisk ut i Louis Vuitton). Jill Biden bar då en klänning i samma design, fast den kvällen i mörkt blått – såväl den franska som den amerikanska flaggan utgörs av färgerna blått, vitt och rött vilket syntes i klädvalen den kvällen. Inför Grammys hade hon helt enkelt satsat på ett säkert kort och införskaffat en likadan klänning i en annan färg.

Hittar du ett plagg som du trivs bra i, införskaffa det i flera färger
Jill Biden och president Joe Biden välkomnade den franske presidenten Emmanuel Macron och hans fru Brigitte Macron till Vita huset i december förra året.Jill Biden och president Joe Biden välkomnade den franske presidenten Emmanuel Macron och hans fru Brigitte Macron till Vita huset i december förra året.Jill Biden och president Joe Biden välkomnade den franske presidenten Emmanuel Macron och hans fru Brigitte Macron till Vita huset i december förra året.
Jill Biden och president Joe Biden välkomnade den franske presidenten Emmanuel Macron och hans fru Brigitte Macron till Vita huset i december förra året. Foto: DOMINIQUE JACOVIDES-POOL/SIPA/Sh / TT NYHETSBYRÅN

 

Dr Jill Biden var på plats och delade ut priset för Årets låt till en legendarisk, amerikansk musiker, nämligen Bonnie Riatt som vann med Just like that.

Jill Biden och Bonnie Riatt på Grammygalan.Jill Biden och Bonnie Riatt på Grammygalan.Jill Biden och Bonnie Riatt på Grammygalan.
Jill Biden och Bonnie Riatt på Grammygalan. Foto: USA TODAY Network / TT NYHETSBYRÅN

LÄS ÄVEN Grammygalan 2023: De var bäst klädda på röda mattan