Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Personalen visar upp vårens underkläder – butiken som har sina egna modeller

När Lindex i dagarna släpper årets underklädesnyheter är det inte med vilka modeller som helst – utan anställd från butikerna. Åtta vackra kvinnor, varav tre från de svenska butikerna får nöjet att visa vårkollektionen.

Lindex nya underklädeskollektion innehåller flera nyheter, men med åtta medarbetare som modeller hamnar kläderna lätt i andra hand. I likhet med förra årets kampanj får Lindex medarbetare nu en ny chans att ta plats framför kameran. Tre lyckliga svenskor blev utvalda, Olivia och Marika från butiken i Sollefteå och Maria från butiken i Luleå.

”Vi höll till i Spring Studios i London med ett fantastiskt team av hår- och make-up artister, stylister, en härlig creative director och en otroligt duktig fotograf. Tillsammans med ett helt gäng från Lindex fick de oss att känna oss fantastiskt omhändertagna”, säger Maria Sundqvist, butikschef i Luleå.

https://www.youtube.com/watch?v=ke-v2rAn52M&feature=youtu.be

Underkläderna tjejerna visar upp är vårens kollektion Bra-volution forever, en kollektion som i år utmärks av en neutral färgskala, naturlig silhuett och nya funktioner anpassade för att passa ett mode med spännande skärningar och urringade ryggar.

”Det händer mycket spännande med bh-trenderna just nu. Vi ser en tydlig trend mot en naturligare siluett. Den ovadderade bh:n liksom bh utan båge tror jag blir två av vårens favoriter”, säger Inger Lundqvist, design- och inköpschef för Lindex underkläder.

Vill du se mer av vårens mode så får du flera tillfällen till det här. Är du mer nyfiken på Lindex nya kollektionen landar den i butik den 6 maj.

 

Vill du läsa fler liknande artiklar? Gilla oss på Facebook så missar du ingenting!