Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Chunky loafers är en stor trend – Damernas Värld guidar dig till de bästa köpen juat nuChunky loafers är en stor trend – Damernas Värld guidar dig till de bästa köpen juat nuChunky loafers är en stor trend – Damernas Värld guidar dig till de bästa köpen juat nu
Chunky loafers är en stor trend – Damernas Värld guidar dig till de bästa köpen juat nu Foto: Jason Lloyd-Evans

Chunky loafers – Damernas Värld listar bästa köpen just nu

Loafern fortsätter att vara trendig och just nu får den gärna vara något grövre. Så härligt när bekväma – och snygga – skor är högsta mode! Flera märken gör sin variant på loafern och det finns just nu många snygga utföranden – bara att välja den som passar dig bäst! 

Loafern är den låga skon gjord i skinn eller mocka som har hängt med i modet sedan 1930-talet. Nu är den trendig igen och här har vi valt ut snygga loafers i olika prisklasser och modeller som kanske kan inspirera dig! 

1. Penny-loafers från Arket 

Chunky loafers från ArketChunky loafers från ArketChunky loafers från Arket
Chunky loafers från Arket

Penny-loafers kallas de loafers som har en rem över plösen på skon med en liten utskuren del i skinnet. Där kan man nämligen få plats med en penny (alltså ett mynt – något som preppy kids i USA höll på med på 60-talet sägs det). Finns även i brunt. Mer info och köp här (länk till Arket).  

2. Beige chunky loafers från & Other Stories

Chunky loafers, & Other Stories.Chunky loafers, & Other Stories.Chunky loafers, & Other Stories.
Chunky loafers, & Other Stories.

Den perfekta vardagsskon i skön mocka med struktursöm på ovansidan och precis lagom kraftig sula. Finns även i svart mocka samt svart skinn. Mer info och köp här (länk till & OtherStories).  

3. Billiga loafers med spännen från H&M

Chunky loafers med spännen från H&M.Chunky loafers med spännen från H&M.Chunky loafers med spännen från H&M.
Chunky loafers med spännen från H&M.

Ett spänne över loafern adderar lite extra stil! Här ett par loafers i klassisk silhuett med synliga sömmar och kraftig sula – till budgetpris. Coola och snygga på samma gång. Mer info och köp här (länk till H&M).

4. Kraftiga loafers från Cos 

Chunky loafers från CosChunky loafers från CosChunky loafers från Cos
Chunky loafers från Cos

Stilsäkra och rejäla loafers tillverkade av kromfritt läder, med en mer skonsam garvningsprocess med mindre miljöpåverkan. Mer info och köp här (länk till Cos).  

5. Vita loafers från Vagabond 

Loafers Cosmo 2.0 från Vagabond.Loafers Cosmo 2.0 från Vagabond.Loafers Cosmo 2.0 från Vagabond.
Loafers Cosmo 2.0 från Vagabond.

Vita penny-loafers i skinn från svenska skoföretaget Vagabond. Enkla, stilrena och otroligt snygga till både byxor och klänning! Finns även i svart. Mer info och köp här (länk Boozt).

6. Loafers med matelasserad struktur från Flattered

Chumky loafers Signe leather black från Flattered.Chumky loafers Signe leather black från Flattered.Chumky loafers Signe leather black från Flattered.
Chumky loafers Signe leather black från Flattered.

Svenska Flattered presenterar en lyxig loafervariant i quiltat ovandel och grov sula. En något mer uppklädd loafer. Mer info och köp här (länk till Flattered).  

7.  Krokodil-loafers med traktorsula, Billi Bi

Chunky loafers från Billi Bi.Chunky loafers från Billi Bi.Chunky loafers från Billi Bi.
Chunky loafers från Billi Bi.

Danska Billi Bi ligger bakom de här coola läderskorna med kroko-prägel. Extra attityd adderas med den maffiga sulan. Mer info och köp här (länk till Boozt). 

8. Chunky loafers med fransar från Vagabond

Chunky loafers med fransar från Vagabond.Chunky loafers med fransar från Vagabond.Chunky loafers med fransar från Vagabond.
Chunky loafers med fransar från Vagabond.

Addera det lilla extra med fransar, som på de här rejält chunky skinnskorna från Vagabond. Mer info och köp här (länk till Boozt). 

9. Quiltade loafers till budgetpris, Monki  

Quitade loafers från Monki.Quitade loafers från Monki.Quitade loafers från Monki.
Quitade loafers från Monki.

Budget-kap! Quiltade chunky loafers med hög trendgrad i svart fejkläder med blockklack. Perfekt för dig som vill komma billigare undan.  Mer info och köp här (länk till H&M). 

Bella Hadid matchar sina loafers med ett annat trendplagg – den höga kostymbyxan.Bella Hadid matchar sina loafers med ett annat trendplagg – den höga kostymbyxan.Bella Hadid matchar sina loafers med ett annat trendplagg – den höga kostymbyxan.
Bella Hadid matchar sina loafers med ett annat trendplagg – den höga kostymbyxan. Foto: TheImageDirect.com/TT / TT NYHETSBYRÅN

LÄS MER: DV:s nya moderedaktör tipsar om sina favoriter just nu 

LÄS MER Möt hösten i vita sneakers – här är våra tidlösa favoriter