Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Louis Vuitton släpper en ny exklusiv kollektion väskor.Louis Vuitton släpper en ny exklusiv kollektion väskor.Louis Vuitton släpper en ny exklusiv kollektion väskor.
Louis Vuitton släpper en ny exklusiv kollektion väskor. Foto: Louis Vuitton

Louis Vuitton lanserar ny väskmodell – tidlös design i fokus

LV Pont 9 heter Louis Vuittons nya väskmodell som beskrivs som den perfekta tidlösa handväskan till en evig basgarderob. Axelremsväskan är början på en helt ny väsklinje.

Louis Vuitton lanserar LV Pont 9 – en axelremsväska i skinn som blir modehusets senaste tillskott. Väskan beskrivs som den perfekta accessoaren i en parisiskt chic och tidlös garderob och som en allround-väska som är lika träffsäker till fest som till vardags.

LÄS OCKSÅ: Chanel höjer priserna – en följd av covid-19

LV Pont 9 är Louis Vuittons senaste väska.LV Pont 9 är Louis Vuittons senaste väska.LV Pont 9 är Louis Vuittons senaste väska.
LV Pont 9 är Louis Vuittons senaste väska. Foto: Louis Vuitton

Namnet LV Pont 9 är en tydlig hyllning till Pont Neuf, Paris äldsta bro som ligger mitt emot Louis Vuittons kontor i den franska huvudstaden. Axelremsväskan är gjord i lyxigt kalvskinn och har två praktiska fickor inuti samt stängs med en smart magnetfunktion. Dess tjusiga, runda logotyp är hämtad från modehusets arkiv från 1930-talet. Väskan är den första ut i Louis Vuittons nya väsklinje som går under samma namn.

LÄS OCKSÅ: Allt du borde veta om Louis Vuitton

Lv Pont 9 kommer i flera olika färger – från crème till mörkaste svart – och släpps i butik och online den 17 maj. Ett exemplar blir ditt för 33 500 kronor.

Lv Pont 9 kommer i flera olika färger.Lv Pont 9 kommer i flera olika färger.Lv Pont 9 kommer i flera olika färger.
Lv Pont 9 kommer i flera olika färger. Foto: Louis Vuitton
1 AV 5
Foto: Louis Vuitton
2 AV 5
Foto: Louis Vuitton
3 AV 5
Foto: Louis Vuitton
4 AV 5
Foto: Louis Vuitton
5 AV 5
Foto: Louis Vuitton