Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Michaela Forni släpper ny kashmirkollektion med Soft Goat

En vändbar polotröja, en scarf med citat på och eleganta byxor. I Soft Goats nya kollektion med Michaela Forni står bekvämlighet, stil och hållbarhet i fokus.

Soft Goat fortsätter samarbetet med influencern och författaren Michaela Forni genom en andra gemensam kollektion. Hållbarhet är centralt i kollektionen som består av fem plagg i ofärgad kashmir: en skjorta, en vändbar polotröja, ett par byxor, en scrunchie och en scarf med ett av Michaelas kända citat på. Att kashmiren är ofärgad innebär att den är i dess naturliga färg, vilket besparar naturen på både farliga kemikalier och onödig vattenåtgång. Till kollektionen har man valt att använda två olika nyanser av materialet, vilka man döpt till soft sand och nature. Den vändbara tröjan har en av nyanserna på vardera sida, och går således att använda på två sätt.

– Jag har valt att designa en handfull plagg som jag själv vill bära i vinter och tycker saknas på marknaden. Vi har jobbat vidare med det ofärgade garnet även i denna kollektion och plaggen gör sig så bra i de beige tonerna. Vi har ett hållbarhetstänk med oss i kollektionen både i det ofärgade garnet men också i tröjan som går att vända ut och in så att man får en helt ny färg - alltså två färger i samma tröja. Jag är väldigt stolt över mitt samarbete med Soft Goat och den här kollektionen. Självklart behåller vi förra säsongens storsäljare skjortan också, säger Michaela i ett pressmeddelande.

Kollektionen släpps på Soft Goats hemsida den 22 november.

LÄS MER: Så tvättar du och tar hand om kashmir

Michaela Forni x Soft Goat – se kashmirplaggen här

Scarf från Michaela Forni x Soft Goat kollektion.Scarf från Michaela Forni x Soft Goat kollektion.Scarf från Michaela Forni x Soft Goat kollektion.
Scarf från Michaela Forni x Soft Goat kollektion.

Scarf av kashmir med Michaela Fornis citat ”Hon må vara oresonlig, men det studsar stjärnor efter henne där hon går”. Läs mer och köp här.

Set från Michaela Forni x Soft Goat.Set från Michaela Forni x Soft Goat.Set från Michaela Forni x Soft Goat.
Set från Michaela Forni x Soft Goat.

Kashmirtröja som går att bära åt två olika håll: ena sidan är i färgen nature, andra i soft sand. Byxorna är i en färg och går inte att vända på. Läs mer och köp här. 

Scrunchie från Michaela Forni x Soft Goat.Scrunchie från Michaela Forni x Soft Goat.Scrunchie från Michaela Forni x Soft Goat.
Scrunchie från Michaela Forni x Soft Goat.

Scrunchie till håret, finns i färgerna soft sand och nature. Läs mer och köp här. 

Kashmirskjorta från Soft Goat.Kashmirskjorta från Soft Goat.Kashmirskjorta från Soft Goat.
Kashmirskjorta från Soft Goat.

Kashmirskjortan är en favorit från det första samarbetet mellan Michaela Forni och Soft Goat. Den är nu tillbaka i den nya kollektionen. Läs mer och köp här.