Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Jeans i barrelmodell för en stilsäker vår 2022.Jeans i barrelmodell för en stilsäker vår 2022.Jeans i barrelmodell för en stilsäker vår 2022.
Jeans i barrelmodell för en stilsäker vår 2022. Foto: Magnus Ragnvid

Modechefen: ”3 jeans i barrelmodell för en stilsäker vår”

Intresserad av elegant, smart, resultatinriktad shopping? DV:s stilsäkra och kunniga experter handplockar tre köp som har det där lilla extra. Idag: trendsäkra jeans för en stilsäker vår utvalda av DV:s modechef Lisa Pettersson.

Raka, utsvängda, hög midja eller låg – när det kommer till jeans finns det en hel uppsjö med modeller och smaker för alla. Från klassiska modeller till säsongens mest trendiga köp. I vår är det jeansen i barrelmodell som lockar mest och som kommer bli min nya powerbyxa. En avslappnad och cool modell som sitter löst och ledigt och som gör att jag kommer kunna röra mig med lätthet i vår.

 

Jeans i barrelmodell med ljus tvätt, från Arket

Dessa jeans har jag sneglat på länge då jag tycker de har en så fin blå färg. Det perfekta köpet som tillför den där extra trendkänslan i min vårgarderob. Mer info, köp här (länk till Arket). 

Barrel-jeans av otvättad denim från Totême

Jeans med hög midja med rundad silhuett i stretchigt material. Tänk dig de här jeansen med vit skjorta och slingbacks och aw:n är räddad. Mer info, köp här (länk till Totême).  

Jeans i barrelmodell av ekologisk bomull från Cos

Dessa hållbara jeans i barrelmodell plockar många trendpoäng i vår. Extra vidd i benen och smal runt anklarna. Med dessa kommer jag röra mig med lätthet i vår. Mer info, köp här (länk till Cos). 

LÄS MER: Moderedaktören: ” 3 tunna jackor som får mig att längta efter våren” 

LÄS MER: Modechefen: ”Så stylar jag jeans som sätter vårlooken”