Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Modechefen: ”3 solsäkra solglasögon i modell XL”

Intresserad av elegant, smart, resultatinriktad shopping? DV:s stilsäkra och kunniga experter handplockar tre köp som har det där lilla extra. Idag: solsäkra solglasögon för våriga dagar utvalda av DV:s modechef Lisa Pettersson.

Solen har äntligen börjat titta fram och våren är på ingång. Som jag längtat! Det är därför hög tid att börja plocka fram solglasögonen. I år är jag extra sugen på ett par solglasögon i modell XL som ger mig extra mycket skydd för mina känsliga ögon. Dessutom är de ju väldigt eleganta och iögonfallande. Välvalda och stilsäkra solglasögon ger alltid det lilla extra till en look och i vår väljer jag ett par bågar där more is more.

Solglasögon med transparenta bågar från CW by Carin Wester

Rosa solglasögon känns extra härligt till våren. Perfekt sätt att addera lite färg till din vårlook.  Mer info, köp här (länk till Åhléns). 

Solglasögon med tonade glas från Monki

Dessa solglasögon är det perfekta köpet om du vill addera det lilla extra till din outfit. Passar lika bra i stan till kostym och sneakers som till baddräkten på stranden när det blir sommar. Mer info, köp här (länk till Monki). 

Klassiska solglasögon i modell större från Arket

Svarta solglasögon är alltid en vinnare Sofistikerade och eleganta och som håller sig tidlösa säsong efter säsong.  Mer info, köp här (länk till Arket). 

LÄS MER: Detaljstyling – 11 sätt att lyfta din vårstil med smycken och accessoarer 

LÄS MER: Moderedaktören: ”3 vårkavajer till budgetpris – som ser dyrare ut än vad de är!”