Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Modechef Lisa Pettersson tipsar om vårens 10 viktigaste nyckelplagg.Modechef Lisa Pettersson tipsar om vårens 10 viktigaste nyckelplagg.Modechef Lisa Pettersson tipsar om vårens 10 viktigaste nyckelplagg.
Modechef Lisa Pettersson tipsar om vårens 10 viktigaste nyckelplagg.

Modechefen: ”Vårens 10 viktigaste nyckelplagg”

I takt med att dagarna blir längre och ljusare kommer också suget efter vårkläder. Modechef Lisa Pettersson tipsar om 10 plagg och accessoarer som gör säsongens garderob komplett och guidar dig till hur du stylar dem. Vi är så redo för vårens hetaste trender 2021! 

1. Den ljusa kostymen

Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.
Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.

En kostym skapar alltid en genomtänkt look. Den ljusa naturfärgade kostymen är fin att matcha med en enkel vit t-shirt eller varför bära den som den är utan något under med ett skärp som markerar midjan. Mer info - köp här (länk till Ellos)

Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Klicka på bilden och kom direkt till byxan.
Klicka på bilden och kom direkt till byxan.

Matcha med byxorna i dressad stil och med gubbveck. Mer info - köp här (länk till Ellos)   

2. Skjortan modell XXL

Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.
Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.

Den avslappnade skjortan i modell XXL är vårens och sommarens stapelvara nummer ett. Skjortan är min eviga kompanjon i basgarderoben och går att bära till det mesta. Jag kommer bära den flitigt till mina vardagsjeans och capribyxor, gärna i en härlig pastellfärg. Mer info-köp här (länk till KappAhl)  

3. Den klassiska trenchcoaten

Klicka på bilden och kom direkt till kappan.Klicka på bilden och kom direkt till kappan.Klicka på bilden och kom direkt till kappan.
Klicka på bilden och kom direkt till kappan.

Det är svårt att gå fel med en klassisk trenchcoat. Ett av de ytterplagg som alltid håller stilen. Investera i en tidlös variant och plocka fram den år efter år. Mer info-köp här (länk till KappAhl)   

LÄS MER : 5 PLAGG SOM MÅSTE FINNAS I EN BASGARDEROB ENLIGT ANNA WINTOUR 

4. De perfekta vardagsjeansen 

Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Klicka på bilden och kom direkt till byxan.
Klicka på bilden och kom direkt till byxan.

Även den här säsongen är jeansen ett av vårens trendplagg. I år slår vi ett extra slag för vardagsjeansen med hög midja och vidd i benen. De perfekta jeansen kombinerar jag gärna med tillhörande jeansjacka och krispigt vida sneakers för en avslappnad look. Mer info-köp här (länk till & Other Stories)  

5. Den minimalistiska vardagsklänningen

Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.
Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.

Vardagsklänningen är mångsidig och användbar. Stilsäker tillsammans med dina favoritsmycken både till vardags och fest och vill du, hakar du på den populära klänning över byxa-trenden. Mer info-köp här (länk till H&M)

Valentino och Viktoria Beckham SS21Valentino och Viktoria Beckham SS21Valentino och Viktoria Beckham SS21
Valentino och Viktoria Beckham SS21 Foto: catwalkpix

6. Sportiga cykelbyxan istället för shorts 

Klicka på bilden och kom direkt till cykelbyxan.Klicka på bilden och kom direkt till cykelbyxan.Klicka på bilden och kom direkt till cykelbyxan.
Klicka på bilden och kom direkt till cykelbyxan.

I år byter jag ut shortsen mot cykelbyxan för en lite mer sportig look. Den mest välstylade men också missmatchade looken får du genom att kombinera de sportiga hikingsandalerna med cykelbyxan och den skräddade kavajen. Mer info-köp här (länk till Arket) 

7. De bekväma sandalerna är här för att stanna 

Klicka på bilden och kom direkt till sandalen.Klicka på bilden och kom direkt till sandalen.Klicka på bilden och kom direkt till sandalen.
Klicka på bilden och kom direkt till sandalen.

De bekväma sandalerna är här för att stanna och hemligheten bakom en lyckad och intressant styling är att bryta alla stilregler och matcha dem med feminina och skräddade plagg. Mer info-köp här (länk till &Other Stories) 

8. Statement ringen - gärna med karaktär 

Klicka på bilden och kom direkt till ringen.Klicka på bilden och kom direkt till ringen.Klicka på bilden och kom direkt till ringen.
Klicka på bilden och kom direkt till ringen.

Pricken över i:et är smyckena som gör ett statement. Örhängena har länge varit på tapeten, men nu är det även statement ringens tur. Tänk stort, tänk silver och tänk karaktär. Mer info-köp här (länk till Edblad) 

9.  Den vita väskan

Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

Vi går äntligen mot ljusare tider, och ljust och fräscht vill vi också ha det i garderoben. En klassisk axelremsväska i vitt med kedjerem tillför det lilla extra till min vår och sommarstil. Mer info-köp här (länk till Mango) 

10. Den randiga tröjan 

Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.
Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.

Ränder går aldrig ur tiden utan är alltid ett stilsäkert och modemedvetet val till alla tillfällen. Den här säsongen tar ränderna stor plats i modet och vi lovar att du kommer få se mycket av detta mönster både i klassika färger som marin och vitt, men även mer färgglada alternativ. Mer info-köp här (länk till Stylein) 

AV LISA PETTERSSON 

FOTO CATWALKPIX

LÄS MER: VÅRSKOR 2021 – SÄSONGENS HETASTE MODELLER (OCH BÄSTA KÖPEN!)